• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.06.2018

11:32

PREDSEDNIK VUČIĆ: Opoziciju ne interesuje Cvetkovićeva "glava", već moja!

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ: Opoziciju ne interesuje Cvetkovićeva "glava", već moja!

Podeli vest

Opoziciji ne odgovara što je novinar Stefan Cvetković pronađen živ i zdrav, primetio je danas predsednik Aleksandar Vučić i poručio opozicionim liderima da se lažima i neistinama ne pobeđuje

- Naravno, ne interesuje njih Cvetković, već samo kako mogu nešto da prikače Vučiću - rekao je predsednik odgovarajući na pitanje novinara o slučaju Cvetković.

Istakao je da je rasvetljavanje tog slučaja posao tužilaštva i policije i da zbog toga na nedavnoj pres konferenciji nije želeo da ulazi u detalje, ali je govorio jer su, zapravo, njega unapred optuživali za Cvetkovićev nestanak.

- Važno je da je pronađen. Za one osobe koje mi sole pamet, koje idu po balovima i stranim ambasadama, što kažu zašto sam uopšte govorio o tom slučaju, poručio bih im: govorio sam zato što ste mene unapred optuživali da sam ubio novinara, iako je bio živ i zdrav - objasnio je on.

LAGAO JE KAO PAS! Krivična prijava protiv Stefana Cvetkovića zbog LAŽNE OTMICE!

Ukazao je da je Janko Veselinović, kojeg naziva "Ðilasov potrčko", pisao da će, ako se ispostavi da je novinar ubijen, leteti Vučićeva glava i ostavke.

- Oni su tužni što je živ i zdrav. Na našim licima videli ste radost što smo ga našli, a na licima nekih samo što niste videli suze. Naše političke protivnike ne interesuje Cvetković, već samo kako mogu nešto da prikače Vučiću - rekao je on.

Ukazao je na kampanju koju, kaže, vode Ðilasovi mediji tvrdeći da je Cvetković nestao zato što je izveštavao o ubistvu Olivera Ivanovića.

- On je izveštavao da se radi o kriminalno mafijaškom ubistvu, koje nema veze sa politikom. Tih laži i besmislica koje iznose na dnevnom nivou nema kraja. Ne možete nikada da pobedite lažima i neistinama. Na svaku besmislicu sam spreman da odgovorim i na dnevnom nivou - poručuje Vučić.

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Cvetković je uhvaćen u laži! "Otmica" je nameštaljka za izazivanje POLITIČKE NESTABILNOSTI U SRBIJI!

(VIDEO) OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA CIA TV N1: CVETKOVIĆ SE SKIDAO GO PRED NOVINARIMA!

CVETKOVIĆ poručio opoziciji: SRAM VAS BILO ŠTO STE ZLOUPOTREBILI MOJ SLUČAJ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Margo

pre 5 godina

Ma, NE interesuje nas opozicija, interesuje nas sta ces da uradis po pitanju migranata i Kosova. Mani nas mlacenja prazne slame i autsajdera iz opozicije!

Perakaže

pre 5 godina

Gospodja Sanda Rašković-Ivić bi trebala da se vrati odakle je došla. Ona boluje od hrvatskog mentaliteta i mrzi srbe. Medju prvima je objavila da je Vučić kriv za ubistvo novinara Cvetkovića. Kako je nije sramota, u ovoj zemlji je primljena kao naša a ona se ovako ponaša. Izgleda da je operisana od stida i srama i ne pada joj napamet da se izvini.

Zlaja

pre 5 godina

Sa ovakvom opozicijom vladaces koliko god ti volja. Toliku nedostatak ideja, nedostatak makar malo nekog pozitivnog u njima da je to nečuveno. Cak i kad osmisle neku akciju, to je ili bleda kopija iz npr. Ukrajine, Makedonije, Bosne... il odakle god. Ili je to toliko tanko i neinteligentno da se covek zapita gde ste vi i koje to skole završavali. Pa makar bio i Kembridž. Za bezidejnost, pali ste kolega Jeremicu

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17