• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.06.2018

17:36

ĐILASOV SINDIKALAC ŽELJKO VESELINOVIĆ SE SPRDA SA KOSOVOM!

Politika

ĐILASOV SINDIKALAC ŽELJKO VESELINOVIĆ SE SPRDA SA KOSOVOM!

Podeli vest

Željko Veselinović, predsednik sindikata Sloga, koalicioni partner i prijatelj Dragana Đilasa, na tviteru se sprda sa Kosovom i Metohijom

Đilasov potrčko i sindikalac Željko Veselinović na svom profilu na Tviteru objavio je fotografiju kojom je počeo da se sprda sa Kosovom i Metohijom

- Najviša delegacija jedne Afričke zemlje koju će sutra primiti sa svim počastima Ivica Dačić i objaviti srećnoj naciji da je povučena nezavisnost Kosova - napisao je Đilasov potrčko jasno aludirajući na Liberiju koja je nedavno povukla odluku o priznanju Kosova.

Veselinović, isti onaj pod čijom vlašću je takozvano Kosovo proglasilo nezavisnot, nedavno je na sva usta hvalio i Hašima Tačija, a tada ga je oduševila izjava ovog šiptarskog zločinca.

Da nije odvratno, bilo bi tužno. Ali, od koga je, nije ni iznenađenje.

ĐILASOV SINDIKALAC HVALI TAČIJA! Veselinović oduševljen izjavama šiptarskog zločinca!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
hamekame

pre 5 godina

Ništa novo, đilasovci se sprdaju sa narodom oduvek.

Milan

pre 5 godina

Pa šta drugo očekivati od nekog ko je blizak Đilasu?!

Milan

pre 5 godina

Veselinović bi kao i Đilas jedva dočekao da se proglasi nezavisnost Kosova! Ali, to neće dočekati!

Petar Pan123

pre 5 godina

Ovo je sprdnja i sramota. Covek ponizava deleganciju jedne zemlje. Zamislite da neko u svetu nas zvanicnik predstavi kao neke seljake u opancima, ne razumem ovo...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija