• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Večernje novosti

25.06.2018

23:16

PUCNJAVA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Šiptari napali Srbina, oborili ga udarcem na zemlju PA UPUCALI U NOGU!

Politika

PUCNJAVA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Šiptari napali Srbina, oborili ga udarcem na zemlju PA UPUCALI U NOGU!

Podeli vest

Dvadesetjednogodišnji Aleksandar J. ranjen je u ponedeljak naveče u multietničkom naselju Suvi do u Severnoj Kosovskoj Mitrovici

Po rečima dr Milana Ivanovića, direktora KBC u Kosovskoj Mitrovici mladić je zadobio prostrelnu ranu u predelu potkolenice i trenutno se nalazi na intenzivnoj jedinici Kliničko bolničkog centra.

- Mladić je srećom van životne opasnosti i trenutno se nalazi na intenzivnom odeljenju kako bi se pristupilo operativnom zahvatu - rekao je dr Ivanović.

Prema saznanjima “Novosti” iz policijskih izvora na mladića koji se kretao pešice pucala osoba albanske nacionalnosti iz vozila koje je tuda naišlo.

U vozilu su se nalazila dva lica od kojih je jedan čovek albanske nacionalnosti izašao i udario srpskog mladića drškom pištolja po glavi a potom mu pucao u predelu potkolenice - ističe izvor i napominje da je mladić srećom ostao u svesnom stanju pri čemu je pozvao policiju.

Napad se, kako dodaje naš izvor dogodio u 21:05 časova kod trafo-stanice u ovom naselju a povređeni mladić je potom prebačen u KBC gde se očekuje operativni zahvat.

Osudivši ranjavanje srpskog mladića Goran Rakić, gradonačelnik Severne Mitroviceje istakao da ovakvi napadi ne doprinose miru u pokrajini pogotovu neposredno posle pregovora Beograda i Prištine u Briselu gde je dogovoreno da se otvorena pitanja rešavaju mirnim putem.

- Izgleda da je samo srpska strana spremna i opredeljena za mirno rešavanje problema, koje je nemoguće rešiti ukoliko se ponavljaju napadi na Srbe - ističe gradonačelnik Rakić dodajući da su se u pomenutom naselju često dešavali napadi na Srbe zbog čega je, kako ističe, neophodno veće prisustvo policije.

ŠOKANTNA SAZNANJA ADVOKATA TOME FILE: Haradinaj mi je priznao, Amerika želi VELIKU ALBANIJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Треба наоружати и СРБЕ...да могу да се бране...!! Нужна одбрана је свуда у свету дозвољена - осим на српском Косову и Метохији...Албанци имају оружје...Србима је ускраћена - НУЖНА ОДБРАНА... Зашто...? То треба питати... - БРИСЕЛ и Могерини...?!

Petar JVetar

pre 5 godina

Докле више осуђивање?! Уведите 1000 војника.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17