• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2018

21:45

OPASNO! Opoziciona banda u Čačku dogovorila RUŠENJE VUČIČA i izazivanje haosa u Srbiji!

Politika

OPASNO! Opoziciona banda u Čačku dogovorila RUŠENJE VUČIČA i izazivanje haosa u Srbiji!

Podeli vest

Opoziciona banda, predvođena Dilasom i Jeremićem sastala se juče u Čačku i napravila pakleni plan da sruši vlast i izazove haos u zemlji!

U kafani "Moravski alasi" u Čačku juče se sastala takozvana opoziciona "elita", a zapravo banda koja bi da ruši vlast i pravi haos.

Za istim kafanskim stolom našli su se Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Dušan Petrović, Boško Obradović, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, zlatiborski "šerif" Milan Stamatović i Đilasov sindikalac  Željko Veselinović. Oni su juče dogovorili konačni obračun s Vučićem!

Ideja ove opozicione bande je da se Srbija rasturi i Vučić sruši na pitanju Kosova. Naime, kakvo god rešenje da bude, oni su se dogovorili da na jesen organizuju masovne demonstracije, bez obzira na ishod pregovora o statusu Kosova!

Izvor Informera koji je bio prisutan na ovom sastanku kaže da je za ovaj njihov rušilački poduhvat obezbeđena  medijska podrška Danasa, CIA TV N1 i kompletne  kablovske infrastrukture koju kontrolišu Dragan Đilas i Dragan Šolak! U medijskoj kampanji zla učestvovaće i većina štampanih nedeljnika, kao i još dva dnevna lista.

Đilas, Jeremić i njihova svita dogovorili su, takođe, da iz svojih planova sasvim eliminišu lidera PSG Sašu Jankovića, zbog toga što nije želeo da uđe u Savez za Srbiju i oštro se usprotivio koaliciji sa desničarima kao što je Boško Obradović.

TAJKUNOVA KOALICIJA NEMA NIKAKVE ŠANSE NA IZBORIMA U SRBIJI! Đilas sa svima jedva preko 5%!

Kako saznajemo, na ovom kafanskom "samitu" dogovoren je i program od 28 tačaka koji će ovih dana biti objavljen u niskotiražnom dnevnom listu Danas. Prema našim saznanjima ovaj program je gotovo identičan programu DOS-a iz 2000. godine.

Informer će i dalje u svom štampanom i elektronskom izdanju nastaviti da razotkriva detalje ove nezapamćene zavere i pokušaja da se sruši legalno izabrani predsednik i napravi haos u Srbiji.

BIVŠI PREDSEDNIK SRBIJE BORIS TADIĆ NEMA DILEMU: Đilasov Savez za Srbiju je neprirodna koalicija, KORPA PUNA BABA I ŽABA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija