• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infomer.rs

10.07.2018

14:21

ŠEŠELJ O TOMPSONU: On peva o klanju i ubijanju, jer Hrvati drugo u istoriji nisu imali!

Politika

ŠEŠELJ O TOMPSONU: On peva o klanju i ubijanju, jer Hrvati drugo u istoriji nisu imali!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je povodom napada ustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da niko častan i normalan ne može da voli njegove pesme! Šešelj za Informer.rs ističe da je Tompson pevač pokolja i ubijanja, jer su Hrvati samo to i imali u svojoj istoriji...

- Tompson je pevač pokolja i ubijanja, jer su Hrvati samo to i imali u svojoj istoriji. Pa kako onda neko častan i normalan može da voli takve pesme i da navija za njih. Čak ni ono malo poštenih i časnih Hrvata ne želi za njih da navija - rekao je Šešelj.

Lider SRS kaže da ga ne čudi Tompsonov besmisleni napad na Vučića:

- Daleko su oni od bilo kakve civilizacije i civilizacijskih tekovina. Jer kako drugačije objasniti to što se njihova predsednica Kolinda onako sramno uvijala i vrckala pred premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevim ili što je ulazila u svlačionicu sa golim hrvatskim fudbalerima koji su slavili pevajući pesme u kojima slave ubijanje Srba. Još je samo falilo da se i ona skine gola i da zaigra.

USTAŠKA DEVOJČICA TOMPSON NAPAO VUČIĆA! Smeta mu što predsednik Srbije ne voli njegove idiotske pesme!

Šešelj je podsetio i na reči slavnog srpskog pisca Jovana Dučića koji se pred predsednikom Amerike Frenklinom Ruzveltom obratio uticajnim Hrvatima.

- Dučić je tada rekao: Vi Hrvati ste najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se nikoga ne bojite, već što se ničega ne stidite - podsetio je Šešelj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caslav

pre 5 godina

da i ja podsetim: "Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i Hrvata". Katedrala u Magdeburgu.

Svetozar

pre 5 godina

Tompson je samo jos jedan primer ponasanja i razmisljanja pojedinih Hrvata koji su kroz istoriju pokazali koliko su civilizovani i casni, a oreol ustastva i ubilackih nagona i dela ce ih uvek pratiti.

Sima

pre 5 godina

Potpuno se slažem sa Šešeljom da Hrvati na njihovu žalost u istoriji imaju samo krvi na rukama,a i dalje potenciraju na tome.

Luka

pre 5 godina

Lepo je Jovan Dučić opisao Hrvate, među njima i pomenutog "pevača".

Kažu

pre 5 godina

Seve kraljica a Rozga princeza i Tomson kralj Balkana a 2Čela prinčevi!?

Beduin

pre 5 godina

Ako je iz tvojih usta, ovo shvacam kao kompliment

loki

pre 5 godina

Fašistički ispadi Hrvata, koji su članovi EU. Da li su to te Evropske vrednosti koje žele da nam nametnu?

paramonte

pre 5 godina

To samo govori o tome kakav je hrvatski narod.

SS

pre 5 godina

Pravoslavne prekrštene ustaše su najgora bića u ndh,nažalost.Milivoje Petković bivši pravislavac i mnogi drugi,šta su radili....Pa 60% stanovnika u ndh su prekršteni pravoslavci,samo što neće da priznaju.

veselin

pre 5 godina

OVO JE SVE ZA LUDNICU od državnika, pjevača NACIONALE do navijača, poslušnika prljave politika. Narod skapoava a oni se glupiraju majmuniziraju. SVE U STILU AGRESIVNIH ŽIVOTINJA!

MilijanaLakić

pre 5 godina

Tompson je sramota za Hrvatsku ali kada smo videli ponašanje predsednice kako se uvija pred ruskim državnikom kao da je pod šatorom, sada mi se Šešeljev komentar i ne čini okrutnim,ima neke istine u tome

Nikola

pre 5 godina

Jes da te ne volim ali svaka ova ti je na mestu. Plašim se da ne počneš da mi se svidjaš. PS nisam gej.

marko

pre 5 godina

Tesko narodu koji slavi takvu istoriju. Hrvati su sramota Evropske Unije.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17