• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.07.2018

13:28

DOGOVORENA INTENZIVNIJA KOMUNIKACIJA: Stefanović i Fabrici o napretku Srbije i Poglavlju 24

Politika

DOGOVORENA INTENZIVNIJA KOMUNIKACIJA: Stefanović i Fabrici o napretku Srbije i Poglavlju 24

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Beogradu Semom Fabricijem o napretku Srbije u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom, sa posebnim osvrtom na Poglavlje 24, pravda, sloboda i bezbednost

Na sastanku je dogovoreno da se razgovori Ministarstva unutrašnjih poslova i Evropske komisije u narednom periodu intenziviraju, posebno kada je reč o predstavljanju novog Izveštaja o napretku Srbije u oblasti evropskih integracija za 2018. godinu.

Tanjug

Ambasador Fabrici je ukazao da je neophodno nastaviti tesnu saradnju u svim oblastima i istakao važnost procesa reformi u Poglavlju 24 u cilju ukupnog napretka Srbije u pristupnom procesu.

Tanjug


Ministar Stefanović upoznao je Fabricija i sa napretkom koji je Srbija ostvarila u poslednjih nekoliko meseci na ispunjavanju standarda i propisa Međunarodnog tela za borbu protiv pranja novca (FATF), saopšteno je iz MUP-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

Verujem da ce i zahtevi iz Poglavlja 24 biti ispunjeni i da cemo biti jos blizi clanstvu EU.

Emilija

pre 5 godina

Ministar Stefanovic je poslednjih par meseci napravio toliko akcija da je ovo sto radi za svaku pohvalu. Neka nastavi ovako doslo je vreme da se i u Srbiji kriminalci plase policije.

Nenad

pre 5 godina

Reforme vezane za poglavlje 24 su sve intenzivnije.

Mija

pre 5 godina

Srbi na KiM veruju predsedniku kao i Stefanovicu da ce uciniti sve sto je u njihovoj moci da zadrze svoja prava.

Bastilja

pre 5 godina

Svako poglavlje koje se otvori i uspešno zatvori samo može da omogući razvoj i unapređenje institucije, svaki zakon koji se u Skupštini donese mora da se primenjivati onako kako su članice primenjuju samo tako možemo iskoreniti kriminal ii korupciju u Srbiji.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17