• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

04.08.2018

19:03

KRISTIJAN U "ZABELI" GLEDAO RIJALITI, SAD BI U NJEMU DA UČESTVUJE:  Kija je gora od Stanije, Luna je aljkava,  A SLOBA JE MUTAVI BALVAN!

Rijaliti

KRISTIJAN U "ZABELI" GLEDAO RIJALITI, SAD BI U NJEMU DA UČESTVUJE: Kija je gora od Stanije, Luna je aljkava, A SLOBA JE MUTAVI BALVAN!

Podeli vest

Kristijan Golubović se iz zatvora preporučuje za učešće u "Zadruzi 2" * Isprozivao je zvezde prve sezone rijalitija kako bi ga Pink zvao u drugu

Kija je gora od Stanije, Sloba je mutavi balvan, a Luna je aljkava, poručuje Kristijan Golubović iz zatvora! Osuđivani kriminalac je u požarevačkoj "Zabeli" snimio audio-zapis, koji je objavljen na Jutjubu, a u kom proziva zvezde "Zadruge". On ima veliku želju da uđe u drugu sezonu ovog šoua, pa je čelnicima Pinka hteo da pokaže da je spreman da pravi skandale, kao u "Farmi 6".

Kristijan iz ćelije poručuje da je u početku podržavao Kiju, ali priznaje da je kasnije shvatio da je "namazana".

- Generalno, sve tri osobe su pogrešile, ali je ta Kija najviše povređena, pa smo svi stali u zaštitu žrtve. Ipak, moramo biti kao naivni i zanemariti Andriju iz Budve i kuratog Filipa koji joj je prao, a ona njemu cedila prljav veš. Čitav brak u kupatilu hotela - rekao je Kristijan i uporedio Kockarevu sa Stanijom Dobrojević.
On je starletu, s kojom je napravio šou u "Farmi 6", optuživao da ga je zavrnula za novac od glavne nagrade koji je, kako je tvrdio, osvojila zahvaljujući njemu i njegovim glasačima.

- Kija je perfidno namazana. Svaku grešku oba ljubavnika je iskoristila za svoj oltar na kome se uloga žrtve ogromno naplaćuje. Stanija je napokon dobila ozbiljnu konkurenciju - smatra žestoki momak.

printscreen

On nije štedeo ni Kijinog muža Slobu Radanovića:

- Sloba je klasični mutavi balvan, galamdžija na žene, od kojih je i sam veća žena. Luna je izgledala tromo, kruto i aljkavo kao da se nalazila na kampovanju u okolini Makarske sa dečkom iz Mađarske, umišljajući da je ljubav sa letovanja za sva vremena.

POLJUBAC KIJE I SLOBE KOJI JE CELA SRBIJA ČEKALA! Pobednica Zadruge konačno PRIZNALA SVE!

PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA!! Miljanin SIN IPAK MENJA IME? Ivan opet šokirao: Kakav, bre, Željko! Verovatno će se zvati Nenad jer je stigao nenadano!

Golubovićev advokat: Kristijan će tražiti da izađe iz "Zabele"

Public

Kristijanov advokat Gvozden Grgur potvrdio nam je da će njegov klijent ubrzo podneti novu molbu za uslovni otpust.
- Sud će odlučiti da li će to da prihvati, a ako ga odbije, Golubović ima pravo na žalbu. Očekujem da će uskoro podneti zahtev, ali o tome on odlučuje i ja mu se u to ne mešam - ističe Grgur.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cica

pre 5 godina

Slozila bih se sa ovom ocenom koju je dao Kristijan, posebno kad su u pitanju Kija i Sloba. Lunu je malo karikirao, ocigledno da bi napravio neku ravnotezu jer svaki akter de facto nosi deo krivice..

Neko

pre 5 godina

Tacan naslov u potpunosti.Svaka cast Kristijane,u proceni.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17