• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.08.2018

21:02

(VIDEO) USTAŠE ISTINA BOLI: Razularenim Hrvatima na Tompsonovom koncertu u Glini ZA SVE KRIV VUČIĆ!

Politika

(VIDEO) USTAŠE ISTINA BOLI: Razularenim Hrvatima na Tompsonovom koncertu u Glini ZA SVE KRIV VUČIĆ!

Podeli vest

Ustaški pir organzovan u Glini na mestu krvavog stradanja srpskog naroda, nije mogao da prođe bez Tompsona i uvreda na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Pogođeni istinom kao metkom, koju im je u lice sasuo tokom govora na "Danu sećanja" predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ustaše su slaveći u masi pogrom Srba i to na mestu njihovog najvećeg stradanja - Glini, uz Tompsonov pozdrav "za dom spremni" uputili niz uvreda predsedniku Srbije.

- Na pominjanje imena predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog govora u Bačkoj Palanci, u kojem je jasno Hrvatima stavio do znanja šta misli o njihovom zločinu i etničkom čišćenju, desetine hiljada razularenih ustaša u Glini počele su da urlaju “Vučiću pederu”, a onda je na pozornicu izasao Tompson, pozdravio ih sa "za dom spremni", i ustaški pir je mogao da počne- ispričao je izvor Informera, dodajući  da su ustaše zadojene mržnjom još dugo u orgijanju slavile tuđu nesreću.

(FOTO) USTAŠE OPSEDNUTE VUČIĆEM! Otkako je GLASNO REKAO ISTINU O NJIMA, mrze ga još više nego ranije!

ZEMLJA USTAŠIJA! Na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Glini PEVALE SE PESME O KLANJU SRBA I PRODAVALE KNJIGE ANTE PAVELIĆA!

(FOTO) SKANDALČINA! Hrvati bi da smene Vučića, SMETA IM ŠTO JE SVETU REKAO ISTINU O NJIMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boki

pre 5 godina

Ako oni na skupu vicu to ansem predsedniku.sta mi mozemo njihovoj predsednici.A dok mu vicu,znamo da je politika koju vodi dobra za Srbiju.Nebi valjalo da ga hvale.

Ljubo

pre 5 godina

Nas Hram Svetog Save ,nasi manastiri ,nasa pravoslavna vera ,nase pravoslavno Svetosavsko Kosovo i Metohija imaju Ustase i komunjare za neprijatelja ....veoma opasno !

Nenad Stanimirović

pre 5 godina

Vučić ne dozvoljava da se ponižava Srbija kao njegovi prethodnici.

Zija

pre 5 godina

Zemlja ustašija ništa humanije i normalnije ni nema da ponudi! To je njihova demokratska i evropska država!

lr

pre 5 godina

U Hrvatskoj nikada nije bilo vise mrznje nego danas! Vucic im je samo rekao istinu, i nema cega da se stidi!

Mina

pre 5 godina

Hrvati su opsednuti Vucicem,rekao im istinu pa im je sad "trn u oku"

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija