• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.08.2018

12:50

CRNOGORSKA BRUKA I SRAMOTA! Njihov premijer Marković pokušao da opravda ONO ŠTO SE PRAVDATI NE MOŽE!

Politika

CRNOGORSKA BRUKA I SRAMOTA! Njihov premijer Marković pokušao da opravda ONO ŠTO SE PRAVDATI NE MOŽE!

Podeli vest

Na zvaničnom sajtu crnogorske Vlade premijer Marković je pokušao da opravda sramotne crnogorske odluke uperene protiv Srbije i srpskog naroda

Na pitanje novinara iz Srbije upućeno predsedniku Vlade Crne Gore, Dušku Markoviću, da prokomentariše činjenicu da je Crna Gora priznala Kosovo i podržala prijemu Kosova u UNESCO u kontekstu činjenice da u Crnoj Gori postoji brojna srpska zajednica koja se tome protivi predsednik Marković je rekao da pojedine odluke Vlade Crne Gore ne podržavaju ni građani crnogorske nacionalnosti, ali da Vlada donosi odluke za koje proceni da su u nacionalnom interesu.

BOLJE ĆUTI, JADO! Duško Marković PLJUNUO NA SOPSTVENI NAROD pokušavajući da opravda odlazak svog oficira na PROSLAVU "OLUJE" U KNIN!

- Mi smo nekada bili zajedno, imamo zajedničku istoriju, zajedničko nasleđe. Sada moramo da donosimo sasmostalno neke odluke. Te odluke uvek se ne poklapaju sa zajedničkim interesima, ali je važno da mi oko toga razgovaramo i kada se ne slažemo da se razumemo i da o tome vodimo dijalog. 

- S pažnjom prihvatamo svaku sugestiju koja u tom smislu dolazi prema Crnoj Gori i crnogorskoj Vladi i rekao sam na prethodnom sastanku da ćemo praktikovati da u svakoj budućoj sličnoj situaciji svaku odluku te vrste na vreme iskomuniciramo jedni između drugih i da ne stvaramo prostor, vakum za druge koji bi to zloupotrebljavali – rekao je predsednik Vlade Crne Gore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija