• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2018

21:11

NEVIĐENA BRUKA! Boško Obradović i Vuk Jeremić slave šiptarsku pobedu!

Politika

NEVIĐENA BRUKA! Boško Obradović i Vuk Jeremić slave šiptarsku pobedu!

Podeli vest

Koalicioni partneri Dragana Đilasa, Boško Obradović i Vuk Jeremić, večeras slave jer su uspeli u nameri da sačuvaju celovitost lažne države Kosovo

Kako Informer saznaje, lider Dveri Boško Obradović u svojoj kući u Čačku, zajedno sa svojim saradnicima, proslavlja stav nemačke kancelarke Angele Merkel da se na Balkanu ne smeju menjati granice, kojim je ideja o razgraničenju Srba i Albanaca na KiM, koju zastupa predsednik Srbije Aleksandar Vučić, praktično postala nerealna.

Slična slavljenička atmosfera večeras vlada i u stranci Vuka Jeremića, gde, kako saznajemo, ne kriju zadovoljstvo zbog toga što će lažno Kosovo ostati celovito, uprkos nastojanju predsednika Vučića da Srbija u sporu sa Prištinom ne ostane praznih ruku.

Podsetimo, danima unazad lideri srpske opozicije su pozivali na vojni udar i sukobe na ulicama Beograda i drugih srpskih gradova. Nevladine organizacije sa Natašom Kandić i Sonjom Biserko na čelu besomučno su slale pisama u Brisel u kojima su decidno tražile da se sačuva multietničko i celokupno Kosovo.

Njima su se pridružili i bivša liderka Srba sa Kosova Rada Trajković i iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić, koji su se borili da Srbija ne dobije ništa u pregovorima sa kosovskim Albancima. Verovatno je za celu ovu družinu, koju su sabrali mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ljubav prema novcu i funkcijama, kao nagrada odjeknula vest da je Angela Merkel izjavila da nema promena granica na Balkanu.

Bez obzira na to što je tom izjavom Merkelove zadat snažan udarac srpskim interesima na Kosovu i Metohiji, društvo koje pored Biserkove i Kandićeve čine Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, otac Sava Janjić i Rada Trajković  proslavljaju pobedu svoje „dosledne“ politike za jedinstveno Kosovo, koje će, ako bude po njihovom, biti isključivo albansko, a nimalo srpsko, bez obzira na to što će od srpske nesloge opet profitirati samo kosovski Albanci.

Evo dokaza da se u taborima Jeremića i Obradovića slavi. 

Fotografija koju je Vuk Jeremić objavio dovoljno govori o tome:

ĐILASE, OBRADOVIĆU, JEREMIĆU, ČANKU, JANJIĆU, JESTE LI SADA SREĆNI?! Angela Merkel oštro protiv razgraničenja na KIM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojko

pre 5 godina

Zivim u Cacku i mogu potvrditi da se u Boskovoj kuci slavi uz gibanicu i sampanjac.

Branko

pre 5 godina

"KOLEKTIVNO POMRACENJE UMA, ZA OVU EKIPU NEMA DOKAZA DA SU NORMALNI KAO I NJIHOVI SIMPATIZERI IZ KONTRAVIZIJE"!!!?????,

mirko

pre 5 godina

Ova slika prikazuje kako ljudska bića izgledaju bez mozga.

Zoran 52

pre 5 godina

Koalicija bata Kanda,sve petokolonaši,slavi mafija.Čim je Kandićka na čelu sve je jasno.

Bozidar

pre 5 godina

Bagre treba za njih prinudni rad na nekom poljoprivrednom dobru od 6 ujutru do 20 h. A sudicemo mi njima sigurno. Djubrad Srpska

Kosovka

pre 5 godina

Česti čujem Vučuć je ovakav, onakav... Kakav? Muke muči i sa stranim silama moći i srpskim moćnicima kapitala. Ne bih bila u koži Predsenika Srbije gispodina Vučiča...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija