• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Inforemer.rs

15.08.2018

08:17

SELAKOVIĆ: Kvazipatriota Boško Obradović pokušava da javnosti skrene pažnju na sebe, nije ovo prvi put da napadaju predsednika!

Politika

SELAKOVIĆ: Kvazipatriota Boško Obradović pokušava da javnosti skrene pažnju na sebe, nije ovo prvi put da napadaju predsednika!

Podeli vest

Nije Aleksandar Vučić prvi put meta opozicije koja bi da se sa njim nasilno obračunava, niti se prvi put dešava da ministri i funkcioneri SNS to ćutke gledaju, kaže Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Srbije, dodajući da je Vučić navikao da poturi i svoja leđa i glavu

Na pitanje da li ga je iznenadilo ćutanje funkcionera SNS na prozivke i pretnje pučem, Selaković kaže da ovo nije prvi put da se kao stranka suočavaju sa ovakvom situacijom.

- U jednom trenutku počelo je da se podrazumeva kao normalno da predsednik poturi svoju glavu i leđa, sve se svali na njega i sve onda prođe. Bojim se da ovog puta niko sebi ne sme da dozvoli takav luksuz - kaže Selaković.

IVICA DAČIĆ O TAČIJU I LICEMERIMA IZ SRBIJE: Mržnja prema Vučiću i pozivi na državni udar, prelaze u mržnju PREMA SRPSKIM DRŽAVNIM INTERESIMA!

Povodom poziva lidera Dveri Boška Obradovića na puč, Selaković kaže da iza njegove politike očigledno neće da stane dovoljan broj građana da bi mogao da je sprovodi.

- Bacanjem takvih medijskih bombi, kada to ne odgovara nikome nego samo srpskim neprijateljima, kvazipatriota Boško Obradović pokušava da javnosti skrene pažnju na sebe - rekao je Selaković.

Upitan da li su oni koji pozivaju na nasilje zaista spremni da posegnu za oružjem, Selaković kaže da neće da kaže da u to ne sumnja, ali da ono u šta ne sumnja jeste da je Srbija ozbiljna država koja ima svoje organe bezbednosti i da se o takvim stvarima vodi računa.

Prema njegovim rečima, simptomatično je to što ustaju protiv Vučića baš kada on želi da reši goruće pitanje na najmanje bolan, a na najrazumniji način.

- Njegov apel da se to pitanje reši ujedinilo je one koji su bili nespojivi, Ðilasa, Jeremića, Obradovića i raznorazne političke Liliputance, ali i nevladine organizacije predvođene Natašom Kandić i Sonjom Biserko, pojedine krugove izolovane u okvirima naše Crkve, kao i one na KiM koji su svoju takozvanu brigu dosad pokazali krunjenjem i nestajanjem srpskog korpusa na KiM - istakao je on.

Nikola SelakovićTanjug

Nikola Selaković

Na pitanje da li je realno očekivati da se podelom reši problem Kosova, Selaković kaže da su šanse da se dođe do rešenja izuzetno male.

- Jezikom brojki, to je negde oko pet odsto. Čak 95 odsto su šanse da do tog rešenja ne dođe - naveo je on.

Predsednik je, dodaje, pokazao hrabrost i time što je izašao sa rešenjem i spremnošću da dođe do rešenja. Ta želja i taj predlog da se do tog rešenja dođe proizašao je iz mnogobrojnih činjenica, spleta okolnosti, sumiranja svega što smo u prošlosti radili, ističe Selaković.

(VIDEO) KRATKO I JASNO! Evo kako je Vučić "razbio" Šolakovog i Đilasovog novinara sa CIA TV N1!

Povodom navoda da Vučić hoće da se povuče, Selaković kaže da, poznajući ga, tako nešto njemu nije strano.

- Ne u smislu bega od odgovornosti jer oni nije čovek koji beži od odgovornosti i bojišta. Moramo da shvatimo da posle više decenija imamo čoveka koji podržava narod, da taj čovek pravi dobre rezultate. Napokon, imamo jednu politiku koja nije jalova - ističe on.

Kako kaže, Vučić je dokaz da bez ozbiljne žrtve nema ni velikog uspeha.

- Za razliku od nekih koje sam pomenuo, za njega politika ne znači čuvati svoju zadnjicu već braniti svoj narod i državu. Zato je predsednik koji ima ozbiljne rezultat - zaključio je Selaković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosta

pre 5 godina

Opozicija samo ovakvim napadima pomalo skreće pažnju na sebe, ali je to toliko providno da i ono malo pristalica što je možda imala, polako gubi. Ko to još može Boška Obradovića da shvata ozbiljno? Nema toga u Srbiji.

Bodi Bilder

pre 5 godina

Covek kad ostane bez argumenata,ponizen osramocen.On onda poseze za nasiljem.Ovo neko placa,dase izazovu neredi na ulicama Srbije,dase prosipa Srbska krv.I huskaci moraju biti sakcionisani.Tuzilastvo mora da radi svoj posao u inteersu gradjaana Srbije i drzave Srbije.A interes je da nema krvi Srbske na ulicama Srbije,i da se neunistava drzavna i privatna imovina Drzave Srbije.

Desko

pre 5 godina

Ajde bar da kaze nesto pametno, nego zabija noz u ledja na najpodmukliji nacin. Dok on slavi poraz Srbije uz "Sex on the beach", Jeremic se casti ukusnom prasetinom. Naravno, sve to narod vidi

Jana

pre 5 godina

Bosko Obradovic nije patriota, niti zaista misli i zna sta je najbolje za Srbiju.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Обрадовић је минорна и небитна личност на политичкој сцени Србије , покушава овим нападима да покупи још неки јефтин политички поен.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Чим председника Србије нападају овакви олоши као што је Ђилас и Обрдаовић, значи да ради добар посао за свој народ и за Србе са Косова и Метохије.

Lara

pre 5 godina

Ne znaju jako drugačije da mu napakoste pa pricaju gluposti.

Dragan R

pre 5 godina

Politički pajaci i liferanti ne miruju, te na sve načine pokušavaju da miniraju borbu srpskih vlasti za interese naroda na KiM.

Simo

pre 5 godina

Njihova politika se svodi na vredjanje i napadanje Vucica.Nemaju planove nemaju ideje,samo pokusavaju klevetama i lazima,prema predsedniku Aleksandru Vucicu da stekne neke poene sitne.Al izjavama gde pozivaju na nasilje,drzavni udar.To su mnogo ozbiljne izjave i opasne, i tuzilastvo mora da reaguje.Jer te izjave negovori neko bez kredibiliteta.Taj poziv upucuje narodni poslanik.

Nikola

pre 5 godina

Kada ne bi tukao zene i pozivao na drzavni udar, niko ne bi znao za Boska, jer on nista pametno ni ne radi.

Dejan

pre 5 godina

Neki ljudi u svojoj nemoci su toliko pogubljeni da prosto gube vezu sa realnoscu.

Miki

pre 5 godina

Boško Obradović priziva krvoproliće I puč zreo je za zatvor.

nataša

pre 5 godina

I Boškić bi silom da bude popularan, pa makar i ovako jadno...

Kristina

pre 5 godina

Ja sam to odavno govorila...isto sto i Selakovic...posto zna da na nekim sledecim izborima ako se ne udruzi sa onom bandom nema sanse da predje cenzus..pa sada pljuje sve redom.

Jelena

pre 5 godina

Na ovakav nacin sigurno nece doci do vlasti. Bar da se bore za Kosovo, nego samo napadaju i olajavaju predsednika.

Rade

pre 5 godina

Napad je najbolja odbrana. Šta reći drugo? Odvedeš državu u propast, pa udri po čoveku koji pokušava da istu državu oživi. Dobro predsednik i opstaje.

Dijana

pre 5 godina

Narod dobro vidi i zna ko je i kakav je Boško Obradović! Nije on nikakav patriota, daleko je od toga!

Hana

pre 5 godina

Stitimo naseg predsednika kao sto i on stiti nas.

Viktorija Vikica

pre 5 godina

Pa napadanjem predsenika pokazuje koliko je zapravo "mali i nemoćan", i misli da će mu to poći za rukom. Ali znamo ko je on i na šta je sve spreman.

Sale

pre 5 godina

Sva napadanja na Vučića su bez osnova tako da ih ne treba ni slušati.

Mašnica

pre 5 godina

Opozicija samo ovakvim napadima pomalo skreće pažnju na sebe, i svakim danom gube i onu malu šakicu glasača koje su imali.

maca

pre 5 godina

Da se ne lazemo narod je video njihova dela,narod im vise nece ukazati poverenje.

Slađa

pre 5 godina

Bole , rob , ne može da dođe do izražaja , pa 'ajd , udri po predsedniku !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17