• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.08.2018

13:55

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Opozicija napada Vučića jer nema ideju za rešenje pitanja KiM!

Politika

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Opozicija napada Vučića jer nema ideju za rešenje pitanja KiM!

Podeli vest

Stiče se utisak da je unutrašnji dijalog o Kosovu pretvoren u jednu vrstu linča jednog čoveka, kaže urednik političke rubrike Informera Milan Dobromirović. On je gostujući na TV Pink istakao da je Vučić izneo svoj stav o razgraničenju sa Albancima koji je dočekan na nož

- Svako ima pravo na stav, a proglasiti unapred predsednika države za izdajnika, a da pritom razgovori o eventualnom razgraničenju nisu ni započeli, u najmanju je ruku skandal. Ti ljudi koji napadaju Vučića i nemaju ideju kako rešiti kosovsko pitanje - kaže Dobromirović.

Urednik Informera podseća da se iz redova opozicije čuju stavovi da neće podržati Kosovo u Ujedinjenim nacijama, a da ni predsednik nije rekao da želi Kosovo u ovoj organizaciji.

- Čujemo da neki iz opozicije žele zamrznuti konflikt koji, mislim, odgovara samo Albancima. Mi faktički nemamo kontrolu nad Kosovom, Albanci tamo mogu da rade šta god hoće, svakog dana postoji mogućnost da pripadnici ROSU uđu na sever pod maskom nekakve borbe protiv terorizma ili hapšenja kriminalaca. Tamo se dešava perfidni kriminal, ljudima kradu mašine, stoku... Dakle, zamrznuti konflikt u ovom trenutku odgovara samo Albancima, a opozicija između sebe ne može da se dogovori oko Kosova - kaže Dobromirović za "Novo jutro".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17