• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/ Informer.rs

31.08.2018

13:17

VUČIĆ primio delegaciju japanske kompanije JTI: Zahvalni smo zbog pokretanja nove proizvodne linije u fabrici u Senti​​

Politika

VUČIĆ primio delegaciju japanske kompanije JTI: Zahvalni smo zbog pokretanja nove proizvodne linije u fabrici u Senti​​

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju kompanije Japan Tobačo International (JTI), koju je predvodio predsednik Japan Tobačo grupe Jasutake Tango i izrazio zahvalnost zbog pokretanja nove proizvodne linije u fabrici u Senti

Kako je rekao, taj potez je odraz kontinuiranog razvoja poslovanja i modernizacije proizvodnje koju u našoj zemlji primenjuje najveći japanski investitor u Srbiji. 
Vučić je rekao i da je uveren da će Srbija i Japan u narednom periodu proširiti saradnju na nove oblasti, o čemu se razgovaralo i tokom posete premijera Šinzo Abea Srbiji.

VUČIĆ SA BRITANSKIM AMBASADOROM: Srbija nikad neće prihvatiti rešenje, koje bi bilo ponižavajuće za našu državu i narod!

Vučić je upoznao delegaciju JTI sa najnovijim, uspešnim ekonomskim pokazateljima, koji potvrđuju trend razvoja srpske privrede, a gospodin Tongo je zahvalio srpskom predsedniku na podršci i naporima usmerenim ka stvaranju stabilnog poslovnog okruženja.
Sastanku je prisustvovao i ambasador Japana u Beogradu Ðuniči Marujama.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija