• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: tanjug

14.09.2018

18:10

PETKOVIĆ SNS: Jeremić i dalje dezinformiše lažima i obmanama

Politika

PETKOVIĆ SNS: Jeremić i dalje dezinformiše lažima i obmanama

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS, Petar Petkovć, poručio je danas da lider Narodne stranke, Vuk Jeremić, po ko zna koji put daje sebi za pravo da obmanama i lažima širi dezinformacije o Kosovu i Metohiji, po kojima se njegovo političko delovanje jedino i prepoznaje

U pisanoj izjavi medijima, Petković ističe da to što Jeremić govori da će Srbija priznati Kosovo i omogućiti Prištini stolicu u UN jer, kaže, čista projekcija njega i njegovih koalicionih partnera koji su u vreme kada su bili na vlasti sve učinili da Kosovo bude što dalje od Srbije.

- To su činili izmeštajući borbu za Kosovo i Metohiju iz okvira UN, dovodeći Euleks koji je uspostavio granicu i carinu između Srba i Srba, postavljajući pogubno pitanje Međunarodnim sudu pravde u Hagu, koji je zahvaljujući Jeremiću, Tadiću, Ðilasu i Borku Stefanoviću doneo odluku da deklaracija o nezavisnosti Kosova nije u suprotnosti sa međunarodnim pravom - naveo je Petković.

Zato je, ističe Petković, na poslednju godišnjicu donošenja ove odluke Međunarodnog suda pravde, na svim naslovnim stranama albanskih medija u Prištini išla zahvalnica Vuku Jeremiću. 

"Šta je Vuk Jeremić nekada dogovorao po zapadnim ambasadama, o čemu govori najbolje Vikiliks, i šta sada dogovara sa svojim mentorima i nalogodavcima, najbolje ukazuje to što mesecima odbija da odgovori na prosto pitanje o dvesta hiljada evra koje mu je dala katarska ambasada u Berlinu i poreklu miliona evra koje je dobio za finansiranje kampanje", podseća Petković.

Umesto tih odgovora, kaže, već mesecima prisustvujemo salvama uvreda upućenih predsedniku Aleksandru Vučiću koji se bori za Srbiju, čime Jeremić svrstava svoj takozvani Savez za Srbiju zapravo u "savez sa albanskim strankama koje se protive kompromisnom rešenju, jer ne dozvoljavaju da iko dira u takozvano nezavisno Kosovo".

 

BRUKA! Novaković napao policiju jer JEREMIĆ ZA KAFIĆ U VRBASU DUGUJE 135.695 DINARA!​


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 5 godina

On je lažov od kad je na političkoj sceni. Ljubomoran je jako i pokvaren do bola

loki

pre 5 godina

Kada bi Jeremić počeo da priča istinu, bio bi momentalno uhapšen.

dragojlo

pre 5 godina

Ništa drugo i ne znaju osim da svojim dezinformacijama pogrešno informišu ovaj pošten narod.

Marija

pre 5 godina

Ja bih se na Jeremićevom mestu odavno povukla sa političke scene, jer vidi valjda i sam da mu niko ništa ne veruje.

Zoran

pre 5 godina

Jeremic se i u proslosti koristio lazima i obmanama kako bi sirio dezinfomacije, siguran sam da ce tako i u buduce nastaviti.

gr

pre 5 godina

Jedina politika koju Jeremic zna da vodi je politika lazi! To nije nista novo!

Fudbaler

pre 5 godina

Savez za Srbiju zapravo u "savez sa albanskim strankama koje se protive kompromisnom rešenju, jer ne dozvoljavaju da iko dira u takozvano nezavisno Kosovo. Savez za Srbiju je isto što i DOS.

Milan Savić

pre 5 godina

Koliko se ovaj Jeremić dodvorava šiptarskim gazdama da je to čudo.

Mila

pre 5 godina

Lažima se služi, jer je na to prosto navikao!

Lila

pre 5 godina

Pa to je jedino što Jeremić ume - laži i obmane.

zlaja

pre 5 godina

A, kad je Janković govorio istinu, laži su mu u genima.

dea

pre 5 godina

Jeremić stalno traži pažnju, a to radi uz pomoć laži.

Pjer

pre 5 godina

Prodao bi Jeremić sve nas ,za "šaku dolara" ,Srbiju bi on da uništi i opljačka,još jednom !!!

DacaMARTA

pre 5 godina

Jeremic ni ne ume drugacije da funkcionise, on barata samo lazima i to je njegov domen!

Dada

pre 5 godina

Jeremicu je istina nepoznata stvar, al na njegovu zalost, upravo je istina ono sto narod ceni. Kod njega je nisu prepoznali, te njegove reci apsolutno nemaju odjeka medju narodom.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17