• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

14.09.2018

19:46

SNS: Đilas, Jeremić, Janković, Obradović uništili PKB, a sada "brinu"!

Politika

SNS: Đilas, Jeremić, Janković, Obradović uništili PKB, a sada "brinu"!

Podeli vest

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke smatra da je sramno i licemerno to što isti oni koji su sistemski uništavali PKB danas navodno brinu zbog njegove prodaje

- Paradoks je da Ðilas, Jeremić, Janković, Boško Obradović i preostali članovi Saveza za pljačku, koji su vršili pljačkaške privatizacije i pola miliona ljudi ostavili na ulici i bez posla, danas napadaju privatizaciju PKB koji su svojom bahatošću zadužili za preko 40 miliona evra - navodi se u saospstenju.

GO SNS Beograd navodi da je Ðilas sa svojim saradnicima u vreme njegovog mandata obarao cenu kombinata kako bi obezbedio Miškoviću budzašto da ga kupi i da je zato za direktora PKB postavio Miškovićevog bliskog saradnika, koji je po direktivi uzimao nepovoljne kredite i tako ojadio kombinat, a kroz nabavku mašina preko Miškovićeve firme dodatno mu je upumpavao milione iz PKB-a.

- Za razliku od Ðilasa, Jeremića, Jankovića i Boška Obradovića, aktuelna vlast, efikasnim i odgovornim radom, pronašla je najbolje moguće rešenje za PKB i njegove radnike i na delu pokazala brigu o njima - zaključuje se u saopštenju.

Ðilas je povodom prodaje PKB rekao da je privatizacija ovog kombinata nastavak prodaje prirodnih resursa Srbije od strane vlasti.

ZA PKB 105.05 MILIONA EVRA: Otvoren finansijski deo ponude Al Dahre!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lola

pre 5 godina

Ma brinu se oni sta ce sada prodati i unistiti... Dzepovi se isprwznili, pa usled nervoze se pesnice medjusobno

Mila

pre 5 godina

Sve su uništili, a sada se tu nešto javljaju i daju sebi za pravo da optužuju druge!

Darko Jesic

pre 5 godina

Đilas treba da zanemi kad se spomene PKB. Toliko se iskompromitovao u vezi sa tim kombinatom, da je to bolesno.

Zara

pre 5 godina

Opozicija na sve podseca ali na ozbiljnu politicku opciju ni slucajno.Vise podseca na Monti Pajton

SrnaLena

pre 5 godina

Bolje im je da cute,jer su do sada sve unistili,a sada kao traze pravo glasa

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija