• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

21.09.2018

14:33

SVAKA ČAST, MAJSTORE! Evo ko je tajni donator koji je uplatio 70.000 evra za lečenje malog Dukija u Barseloni

Društvo

SVAKA ČAST, MAJSTORE! Evo ko je tajni donator koji je uplatio 70.000 evra za lečenje malog Dukija u Barseloni

Podeli vest

Anonimni dobrotvor koji je za malog Dušana Todorovića (4) uplatio nedostajućih 70.000 evra da bi dete hitno otputovalo u Barselonu, u kliniku "Sant Joan de Deu" na lečenje je Nemanja Matić, fudbaler Mančester Junajteda i reprezentativac Srbije

 

- U pitanju je gospodin Nemanja Matić, kome se i ovim putem zahvaljemo od srca. Naravno, od srca se zahvaljaujemo svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo - kaže za "Blic" Aleksandar Todorović, Dušanov otac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
old school

pre 5 godina

Svaka ti cast Nemanja BOG TE BLAGOSLOVIJO Tebe I Tvoju Familiju

Branko

pre 5 godina

" SVAKA CAST, VELIKI COVEK " !!!!! NA TRENITAK SAM POMISLIO DA NISU ZUTI OLOSI ODRESILI KESU, ONI IZGLEDA VISE UZIVAJU KAD U KAFANI POTROSE ODJEDNOM 1000 €, PRIMER JEREMIC!!!?????

Zoran

pre 5 godina

Svaka cast, ljudino. Ali ipak smatram da je trebalo ispostovati njegovu zelju da ostane anoniman. Verovatno je imao svoje razloge za to. U svakom slucaju gest vredan svakog postovanja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija