• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2018

21:56

CIA I OPOZICIJA U RS SPREMAJU VELIKO ZLO: Hoće haos u Srpskoj uoči nedeljnih izbora!

Politika

CIA I OPOZICIJA U RS SPREMAJU VELIKO ZLO: Hoće haos u Srpskoj uoči nedeljnih izbora!

Podeli vest

Zapadni centri moći u saradnji sa opozicijom u Republici Srpskoj pripremaju krvave ulične sukobe u Banjaluci i drugim velikim gradovima RS koji bi bili samo uvod u “obojenu revoluciju” i rušenje vlasti

Večeras, u samom finišu predizborne kamanje, neposredno uoči početka ćutnje, plaćenički mediji na čelu sa BN televizijom plasirali su najcrnje laži o predsedniku RS Miloradu Dodiku koji je na nedeljnim izborima kandidat za člana Predsedništva BiH. 

U medijsko-političkoj akciji koja se sprovodi uz podršku Bakira Izetbegovića i njegove tajne službe plasirane su najstrašnije laži - od toga da Dodik krije i štiti “Davidove ubice” do ničim potkrepljene tvrdnje da predsednik RS na računima jedne ruske banke ima 17 miliona evra i to u rubljama!?! 

Po receptu već viđenom u Srbiji 1999. I 2000. godine u ovoj prljavoj kampanji koristi se simbol otporaške pesnice i otvoreno se poziva na napade na policiju! Takođe, satanizuju se i članovi porodice Dodik tačno po receptu koji je svojevremeno primenjen u rušenju Slobodana Miloševića.

I dok se vidi ova najprljavija kampanja protiv Milorada Dodika na sve načine se kriju vesti koje bi mogle da se protumače kao podrška aktuelnom rukovodstvu RS. Tako je BN TV u večerašnjem dnevniku potpuno sakrila informaciju o poseti ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića koji je danas uručio značajnu pomoć za bolnice u Srpskoj - deset najsavremenijih sanitetskih vozila.

Hoće li Srbi 18 godina posle Petog oktobra ponovo nasesti na nameštaljku CIA i da li će državu predati u ruke zapadnim plaćenicim i najcrnjim lopovima videćemo narednih dana.

 

U ISTOČNOM SARAJEVU OTVORENA BOLNICA"SRBIJA": Uz Milorada Dodika svečanost uveličali srpski ministri Stefanović i Lončar!

 

 

UCENJUJU SRBIJU DA UDARI NA DODIKA: Strašna drskost Zapada, uoči izbora u BiH PREDSEDNIKA SRPSKE PRIKAZATI KAO KRIMINALCA!

 

 

PROCURELO IZ OBAVEŠTAJNIH IZVORA: Evo kako Britanci preko Eufora rade NA RUŠENJU MILORADA DODIKA!

 

 

(VIDEO) MITINGOM OMETALI DODIKA, NOSILI SIMBOLE OTPORA: Skup "Pravda za Davida" nije počeo na vreme, čekali na početak mitinga SNSD!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 5 godina

CIA, FBI, MI 6, BND, se ne mesaju u izbore oni biraju, i naravno seru kako to rade Rusi.

Branko

pre 5 godina

Ко су власници тих медија? Ко финансира НВО-а? Док они постоје и слободно праве хаос деценијама битче хаоса и у Р.Српској, Србији, Македонију.

Ano

pre 5 godina

Jedino zlo tamo je Dodik i prosto ne mogu da vjerujem da ga Srbija podržava! Čovjek zaista nije normalan, a uz to je vrlo bahat i nevaspitan!

Bata

pre 5 godina

Žalosno je nešto drugo, a to da Srbi sami žele da razbiju Republiku Srpsku, valjda mile da će posle bežanje u Srbiju biti spas za svoju neverovatnu glupost. Kakva bre opozicija, Srbi morju svi da budu složni ili će nestati, a žrtve će biti ,nažalost, zaboravljene. Bez sloge nema Republike Srpske. Živela Republika Srpka i da jednog dan postane deo Srbije i ujedini celi srbski rod.

Mirko

pre 5 godina

Zalosno je ali od Mile je bolja i CIA, manje bi nam zla nacinili.

White Power

pre 5 godina

Debeli medjed je zlikovac i kriminalac, bas kao i pickousti peder. Jebu ovaj glupi narod predugo. Osilili su se, privatizovali drzavu. Kraj se blizi i bice gadan. Narod posten nema izbora.

kiza

pre 5 godina

E jadni li ste vi iz informera. Doso baja dao pare pa pisete gluposti, tacnije receno ne znate ni sta pisete ali je bitno da pisete.

lesinar82

pre 5 godina

40 000 placenika i izdajnika, a ustvari 40000 normalnih i neprisiljenih i neucjenjenih ljudi kojima je dozlogrdilo da ne kazrm do... Bahatost vlasti. I gdje su ti incidenti, sta bi? Tresu se gace probudila se Banjaluka.

hogar

pre 5 godina

Jel´ to ode vučkov dupezborac pa se i vučko prep`o? :) Znal` se đe će? U zatvor ili u srbiju......ili rusiju?

Markale 2

pre 5 godina

Mozda je i smrt mladica organizovana i fabrikovana, kako bi se stvorio narodni bunt. Alo, pa i markale su programirali da bi bombardovali srbe

Zoran

pre 5 godina

Da se zna da je BN.TV. CIA.Vec odavno rade protiv srpske i vlade. zasto nisu naveli u dnevniku da Dragicevic hoce mesto presednika. A znase daje taj covek najveci kriminalac i narkoman u bh.

Zoran

pre 5 godina

Juce je televizija srpske i ATV. prenosile citav prenos otvaranja bolnice u isocnom Sarajevu samo BN.TV. CIA.Ni reci o poseti iz Srbije ni o bolnici. Ali taj narkoman Dragicevic je u njihovim udarnim vestim. sramota.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17