• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.10.2018

22:01 >> 22:03

ŠIPTARI, ČEGA BI SE ODREKLI  DA VAS SRBIJA PRIZNA! Trampov izaslanik Metju Palmer poručio Tačiju i Haradinaju da SAD GUBE STRPLJENJE!

Politika

ŠIPTARI, ČEGA BI SE ODREKLI DA VAS SRBIJA PRIZNA! Trampov izaslanik Metju Palmer poručio Tačiju i Haradinaju da SAD GUBE STRPLJENJE!

Podeli vest

Visoki funkcioner Stejt departmenta Metju Palmer upozorio je albanske političke lidere iz Prištine da SAD nemaju vremena za gubljenje kad je reč o "srpsko-kosovskom" problemu i zapitao čega žele da se odreknu u zamenu za priznanje Beograda, objavila je televizija Klan Kosova, pozivajući se na neimenovane izvore, prenosi Tanjug

Prema toj televiziji, razgovor je vođen na sastanku u Ambasadi SAD u Prištini, a zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara je kosovske Albance, kako navodi neimenovani izvor, navodno direktno upitao "čega žele da se odreknu da bi osigurali priznanje od Srbije".

Palmer je, prema istom izvoru, rekao da SAD nemaju vremena za gubljenje kad je reč o "bavljenju srpsko-kosovskim problemom".

BOŠNJACI U PANICI! SRPSKI BLOK U BIH NIČE SLEDEĆE NEDELJE, samo da u SDS pobede oni kojima je SRPSKA IZNAD SVEGA!

Američka ambasada nije potvrdila, ali nije ni demnatovala, taj sastanak i takav tok razgovora.

Foto: Beta

MOSKVA ŽESTOKO OPLELA PO VOJSCI KOSOVA: Ko garantuje da PRESVUČENI TERORISTI OVK neće napasti SRBE?

PREDSEDNIK VUČIĆ ZA BLUMBERG: Učiniću sve za kompromis na Kosovu, to je nešto što će SPASTI MNOGE ŽIVOTE I SRBIJU U BUDUĆNOSTI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milorad Culibrk

pre 5 godina

Siptari mogu da se odreknu samo sebe. Kada smognu snage Srbija ce biti multietnicka sredina u kojoj zive i " nasi " Siptari bez onih uvezenih. Nema te sile pa makar se ona zvala i Amerika da moze to promeniti.

Saradžogla

pre 5 godina

Najbolje je da se šiptari vrate svome srpskome rodu I DA NE BUDU ROBOVI ALBANSKE NARKO MAFIJE! ... Gos' n Vučićeviću ovo ti je za naslovnu stranu! ... Jezik govora u Albaniji i govor šiptara koji su srpskoga roda nije isti?Vi iz INFORMERA krenite sa akcijom upoznavanja sveta da su šiptari srpskoga roda!Da je Hašiš Tači srbin iz familije Danilović koja dan dana postoji.Da su albanci NAMERNO pušteni od strane austrougarskog kaplara Jozefa Broza Tite. PS.Ja sam jedina osoba koja predlaže ,,park sa spomenicima koji su ojadili srpski narod,,! I da se za to zna.Tu bi bili spomen statue Gavrila Čeke sa nadimkom Princip!Kip Tita,Slobodana Miloševića,Nikole koji nije bio Pašić.On je bugarin a pašić je prezime od očuha.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija