• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2018

16:47

BRNABIĆ O OPTUŽBAMA NA RAČUN LJAJIĆA: Neverovatno mi je da bilo ko može da kaže takve optužbe za nekog člana Vlade Srbije!

Politika

BRNABIĆ O OPTUŽBAMA NA RAČUN LJAJIĆA: Neverovatno mi je da bilo ko može da kaže takve optužbe za nekog člana Vlade Srbije!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kaže da su neverovatne optužbe na račun potpredsednika vlade i ministra Rasima Ljajića, a njegovu prvu reakciju o mogućem odlasku iz vlade smatra emotivnom, te veruje da će on ostati na toj funkciji

- Nemam komentar na takve optužbe, neverovatno mi je da bilo ko može da kaže takve optužbe za nekog člana Vlade Srbije - rekla je Brnabić komentarišući optužbe Vojislava Šešelja da je Ljajić vođa narko kartela.

Premijerka je rekla je da se nije čula sa Ljajićem jer je van Srbije, ali da će ga pozvati večeras, čim se vrati u Srbiju. 

- Znam da se čuo i sa predsednikom Vučićem. Stojim mu uvek na raspolaganju, kao i svakom ministru u kabinetu. Verujem da ćemo se dogovoriti oko svega i da će sve biti u redu, a da je njegova prva reakcija bila emotivna - navela je Brnabić koja je učestvovala na konferenciji "Izazovi Vlada 2018" (Challenges of government conference 2018) u Oksfordu.

BRNABIĆ: Kompromis jedino rešenje za KiM, to znači da obe strane nešto dobiju, ali i izgube

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17