• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.11.2018

12:38 >> 13:07

(VIDEO) MILAN DOBROMIROVIĆ NA TV PINK: "Crne liste" su moderne u regionu, a ako lažna država Kosovo uđe u Interpol, ONE ĆE POSTATI POTERNICE!

Politika

(VIDEO) MILAN DOBROMIROVIĆ NA TV PINK: "Crne liste" su moderne u regionu, a ako lažna država Kosovo uđe u Interpol, ONE ĆE POSTATI POTERNICE!

Podeli vest

Milan Dobromirović, urednik političke rubrike dnevnog lista "Informer", rekao je gostujući na TV Pink da "crne liste" postaju sve modernije u regionu, jer posle Crne Gore i Hrvatske, slično planiraju i BiH i lažna država Kosovo

 

- Ukoliko Kosovo uđe u Interpol, sve onda bilo na višem nivou. To onda ne bi bile "crne liste", već poternice protiv hiljade i hiljade Srba. Izgleda da takve liste u regionu postaju moderne. Suština svih tih lista su različiti interesi, ali je krajnji cilj jedinstven, a to je sve protiv Srba i Srbije. Crna Gora pokušava da se dodvori Zapadu i NATO, Hrvati nas jednostavno mrze više više od dvadeset godina, a Sarajevu smeta što je pobedio Milorad Dodik na izborima za Predsedništvo BiH. Očekujem da i Priština napravi "crne liste" po uzoru na komšije - upozorava Dobromirović.

ZLO DOBA: Dok Srbe stavljaju na listu nepoželjnih, crnogorske vlasti raširenih ruku DOČEKUJU RATNE ZLOČINCE I KRIMINALCE!

Prema njegovim rečima, potpuno je jasno zbog čega Albanci žele sever Kosova.

- To je nastavak onoga što Albanci na severu Kosova rade već neko vreme, otimanje Trepče i Gazivoda. Tamo je jalova zemlja, tamo ništa ne uspeva. Jedini problem Albancima je to što se te dve stvari i ta dva postrojenja nalaze na severu pokrajine, a oni tamo nemaju ingerencija - rekao je Dobromirović, podsećajući na jučerašnje napade albanskih novinara na predsednika Vučića u Briselu.

- Imali su million pitanja za Vučića, a sve se svodilo na to kada će da se nastavi dijalog i kada će Srbija da prizna Kosovo. Odgovor predsednika je da će se dijalog nastaviti kada albanska strana ispuni barem jedan deo iz dogovora, a to je formiranje Zajednice srpskih opština - dodaje Dobromirović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 5 godina

Ovo što u regijonu rade je sramno i zaslužuje odgovor.

stefkA

pre 5 godina

bukvalno lepo receno nas juri lazna drzava i da oni nekoga progone a oni ce pola njih zavrsiti na optuznici zbog zlocina

Vera

pre 5 godina

Stvarno preterase sa ovim listama,sigurna sam da ce stvarno postati poternice u dogledno vreme.Strasno!

nikola

pre 5 godina

Ukoliko Kosovo uđe u Interpol, sve onda bilo na višem nivou. To onda ne bi bile "crne liste", već poternice protiv hiljade i hiljade Srba

Boško J

pre 5 godina

Ako Kosovo uđe u Interpol, pola Srbije neće smeti da napusti naše granice.Niko ne zna ko je sve na njihovim tajnim poternicama.

Mina

pre 5 godina

Ma kakvo lazno Kosovo,albanci pokusavaju na sve nacine da nesto urade,al im to neide od ruke nikako.

Vanja

pre 5 godina

Srbija veoma napredovala poslednjih godina u svim oblastima, postala je nosilac razvoja citavog regiona, i trebalo bi da nasi susedi krenu tim putem, a ne da prave "crne liste", koje ne idu u prilog nikome.

Jovana

pre 5 godina

S obzirom da su glavni akteri koji promovisu ulazak Kosova u Interpol na tim istim poternicama, s druge strane, ne bi bilo lose da se oni pohapse!

sedi 1

pre 5 godina

.....izgleda da EU i Amerika funkcionisu dobro samo ako je na balkanu frka....!

minja03

pre 5 godina

Pa mi nismo vazduh pa da nestanemo pošto nas ne vole i smetamo im,ovo je stvarno prevršilo svaku meru.

Branko

pre 5 godina

Zato ne treba dozvoliti ovima iz Pristine da ostvare te svoje namere.

mita

pre 5 godina

Užas blagi!Ne može se dozvoliti prijem Kosova u Interpol!

kokan

pre 5 godina

Kosovo nije drzava, Kosovo je deo Srbije i ne moze Kosovo da udje u Inetrpol.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17