• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Večernje novosti

13.11.2018

23:59

PRODANA DUŠA: Bernar Kušner "veza" Tačiju za mesto iza Putina?

Politika

PRODANA DUŠA: Bernar Kušner "veza" Tačiju za mesto iza Putina?

Podeli vest

Velika je verovatnoća da je privilegovano mesto Hašimu Tačiju na bini kod Trijumfalne kapije, tokom obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata, izdejstvovao Bernar Kušner, pišu "Večerenje novosti".

List navodi da je Tači, dva dana pre ceremonije, na svom tviter profilu postavio fotografiju na kojoj je u Parizu zajedno sa Kušnerom, koji je bivši šef francuske diplomatije, bivši šef Unmika i, kako o njemu nedavno pisao pariski "Mond", veliki prijatelj tzv. Kosova. 

Povod za njihovo druženje tog dana bila je promocija Tačijeve biografije za koju je Kušner napisao predgovor. 

"Novosti" ukazuju da je Kušner sa aktuelnom vlašću u Parizu u veoma bliskim odnosima. 

- Čovek koji je izdao socijalističke ideje i pridružio se desničarskoj vladi Nikole Sarkozija još jednom je promenio politički ćurak pred poslednje izbore i podržao aktuelnog predsednika Emanuela Makrona. Vrlo je moguće da je dobre kontakte koji su iz toga usledili iskoristio da izlobira što bolju poziciju za Tačija na ceremoniji - piše list.

U tekstu se napominje da je Emanuel Makron, dva meseca pred drugi krug predsedničkih izbora u Francuskoj, naručio ispitivanje javnog mnjenja u kome je testirao mogući sastav ministarskog tima, na čijem spisku je bilo i Kušnerovo ime. 

U Makronovom političkom pokretu je, međutim, došlo do protivljenja pa je Kušner na kraju otpao. Iako nije postao ministar, ipak je ostao u direktnom kontaktu sa najvišim zvaničnicima. 

Ako se zna da je jedan od pobornika lažne države Kosovo, a da vlast u Prištini usluge lobiranja "podmazuje"velikim honorarima, ne treba isključiti mogućnost da je upravo Kušner preko svojih veza "posadio" Tačija iza leđa Vladimira Putina, pišu "Novosti".

 

ŠIPTARI DALI 25.000.000 EVRA DA HAŠIM TAČI SEDI IZA PUTINA?! Sa puno para danas se u svetu baš sve može!

 

 

FRANCUZI LJUTI NA MAKRONA ZBOG SRBIJE: On nas sramoti - VELIKO HVALA SRPSKOM NARODU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 5 godina

Ne da je verovatno nego je 99% da mu je to namesti taj Kusner. On je ucestvovao u trgovini organima zajedno sa Siptarima, dobijao je pare od njih a moguce je i da je dobio on licno pare i sada. Ima tu in nesto vise, nesto cime Siptari drze u ruci mnoge zapadnjake i za sigurno dobijaju sta hoce.

Ljubo

pre 5 godina

Platili ,ne platili ,Srbija odnosno Srbin ma gde bio je dobio samarcinu ,a nasa vlada inace ne zna ni na sto reciprocno odgovoriti .Prije bi rekao nesme ,nema suverenost .Ni Crnoj Gori nesme da odgovori zbog zabrane ulaska pojedinim srbskim rodoljubima. Sramno i jadno.

mica

pre 5 godina

Ostat cemo mi kratkih rukava zbog sedenja na dve stolice.

SS

pre 5 godina

Sve francuski prijatelj do prijatelja,teško nama naivnima.

Tijana

pre 5 godina

Bezdusnik bez savesti i jos jedanm nemilosrdni unistitelj srpsva.

Zlatibor

pre 5 godina

Albanski miljenik i zet Kušner je pročitana i neinteresantna knjiga.

Mikica

pre 5 godina

Nista cudno za Francusku koja ima dva lica. Jedno lice je uz Srbiju, ono drugo od 2008. god uz teroriste kada su potpisali nezavisnost Kosova

Alsije

pre 5 godina

Albanci su platili to mesto u drugom redom parama stecenim kriminalom.

Stanko

pre 5 godina

Bez obzira ko god da je uticao na ovo je pre svega veliki skandal, za ovo je kriva Francuska, sta ima ko da vrsi uticaj, valjda imaju svoje dostojanstvo da postuju svoje goste.

Dusan

pre 5 godina

Veci je problem to sto je nas predsednik skrajnut na marginu medju ministre. Sta je poruka Framcuske?

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Pa Kušner je bio glavni pregovarač 1999. ,a kasnijke i glavni zagovornik bombardovanja Srbije.Opet se povampirio i nastavio tamo gde je stao.

Jovan

pre 5 godina

Mislim da ovi dogadjaji neće uopšte uticati na naše odnose sa Francuskom niti će se Rusija okrenuti lažnoj državi Kosovu, sve ovo je samo marketing Tačija i sve je to kratkod daha. Ništa oni nisu postigli sa ovim.

Milan

pre 5 godina

Kušner je osvedočeni mrzitelj Srba,to se zna.

Mirko

pre 5 godina

Uzalud bacen novac,farsa trajala par sati,Rusija i predsednik Putin su jasno stavili do znjanja shiptarima sa KiM kakav stav imaju prema resavanju problema.

Magi

pre 5 godina

Izdao je svoje političke ideje, Sarkozija pa evo sad i Makro a. Zarad šake novca prodao je svoj obraz.

Ziki

pre 5 godina

Posle bitke svi pametni generali.Pa kad se to saznalo što nešto ne uradiste što ne sprečiste brukanje Srbije a sebe uzdignuste u slavu i divljenje.

Milka

pre 5 godina

Novcem kojim su Šiptari platili meto je krvav zarađen prodajom srpskih organa, nažalost.

Mila

pre 5 godina

Strasno koliko neciji bezobrazluk moze stici. A i Francuzi nisu nista manje krivi.

jovana

pre 5 godina

Zar se nešto drugo i može očekivati od zločinca kakav je Kušner.

MIJAT

pre 5 godina

Odmah je bilo jasno da je neko uzeo veliku lovu kako za Tacijev dolazak tako i za mesto za slikanje.Sad znamo i ko je to.Sramota.

Milica Milicic

pre 5 godina

Da li je bas sve na prodaju? Mesto mozda, ali cast i postenje se ne moze kupiti.

Deda Nole

pre 5 godina

Za Kusnera se zna da je kao bivsi sef UMNIKA odavao imena zasticenih svedoka i da je vecina njih stradala pod"neobjasnjivim"okolnostima,zna se da su njegove kampanje finansirane albanskim narko dolarima pa je ova suma samo zahvalnost Kusneru za sve njegove"usluge"albancima u slucaju zute kuce,zasticenih svedoka protiv Haradinaja kao i minimiziranje siptarskih zlocina nad srbima sa KiM i naravno pocasno mesto za zlocinca ciji nadimak zmija sve govori.

Gradimir

pre 5 godina

Para busi gde burgija nece, a neprijatelja ima svuda, ali oni nas ne mogu da ponize jer mi smo mnogo iznad njih, nasa dela i nas predsednik Vucic to svojim radom dokazuje.

DEDA RAKA

pre 5 godina

Ljisica ovaj Kušner, napunio budželar - ostvario snove , kad Srbija protestvuje - TO SE GREŠKA ZOVE.

nidza

pre 5 godina

Strašno je šta sve novac može da uradi, još se zalaže za tzv državu Kosovo, stvari su jasne kao dan.

Sladjana

pre 5 godina

Ne vredi njima ni to,nista time nisu postigli.Nas predsednik treba da im bude primer kako se bori za svoju zemlju.

Pera

pre 5 godina

Znamo svi da je njemu mesto sredjeno preko veze samo je pitanje ko mu je sredio,da li Kusner ili neko drugi.

Maja

pre 5 godina

Francuska koja je neopsorno odgovorna za desavanja na svojoj teritoriji posebno kada su u pitanju ovakvi skupovi, ovo nije propust vec klasicno dodvoravanje Americi i slanje poruka , a naravno i uticaj pojedinaca zarad novca. Ali je mrlja koja ce ostati .

JOYCE

pre 5 godina

Pored napred navedenih zvaničnih funkcija koje je dotični gospodin obavljao, treba napomenuti i takozvane lekare bez granica kojima je upravljao, koji su optuženi za silovanja kako muške , tako i ženske dece i onih kojima je pomoč bila potrebna. Neformalni šef krijumčara droge, oružja i ljujdi. Upamćen kao neko, ko je rekao, da je previše Srba na Kosovu ostalo.

Gosa

pre 5 godina

Nadamo se da Francuska nece preci tek tako preko ovog podatka i da ce doticni odgovarati.

AleksMache

pre 5 godina

Nema od koga da nauči! Nema tih para koje će ih posle iskupiti za sve!

Imperija

pre 5 godina

Od kada znam za ovo ime uvek je zlo načinjeno Srbiji od starne njega.

Deki

pre 5 godina

Prodana duša, uvek je bio neprijatelj našoj zemlji!

minja03

pre 5 godina

Čist primer ,da para vrti tamo gde burgija neće.

Laki

pre 5 godina

Нечувено.... Да ли се ово стварно дешава?!

Branislav

pre 5 godina

Kada Srbi dobiju javno izvinjenje od predsednika Francuske pred kamerama i mikrofonim najpoznatijih svetskih medija možda ću poverovati da je francuska SVINJARIJA bila greška a ne namera, do tada je Makron za mene apsolutna NULA!!!

mita

pre 5 godina

Kušnera treba kazniti Francuska vlast ako je ovo tačno!

Deki

pre 5 godina

Od Kušnera se nije moglo ništa dostojanstveno očekivati. Naslov vesti govori sve.

milab

pre 5 godina

Nista drugo se i nije moglo ocekivati od njega

Nikola Maric

pre 5 godina

Sad su to vec nagadjanja , bilo je sve to mucno gledati , ali to je trenutno politika jednog dela Evrope ,Kusner danas , neko drugi sutra , ali moramo biti istrajni mudri i sve to izdrzati i doci do svog cilja , tako sto cemo sve te mracne sile poraziti radom , miroljubivom politikom , i stalnim ponavljanjem istine i pravde ,Sve ono sto nismo u ranijim vremenima 20-25godina pa nam se desilo sta nam se desilo zato sad pamet u glavu.

Natalija

pre 5 godina

Neke stvari se ne mogu kupiti. Dzaba mesto, osim toga nista od Rusije dobiti necete.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59