• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2018

08:10

SAZNAJEMO! Nemci i Francuzi pokušali da zaustave Šiptare, AMERIKA I ENGLESKA IM DALE ZELENO SVETLO DA NAPRAVE HAOS NA KOSOVU!

Politika

SAZNAJEMO! Nemci i Francuzi pokušali da zaustave Šiptare, AMERIKA I ENGLESKA IM DALE ZELENO SVETLO DA NAPRAVE HAOS NA KOSOVU!

Podeli vest

Kako Informer saznaje, sinoć se u diplomatskim krugovina odvijala prava drama koja je dovela do jutrošnjeg upada ROSU na Sever Kosova i hapšenja Srba

Naime, Nemačka I Francuska uputile su vladi lažne države Kosovo demarš na odluku o uvođenju taksi i jasno zahtevale da ova suluda odluka bude povučena.

Međutim, SAD i Velika Britanija prećutno su dale podršku šiptarskim vlastima za ove sulude akcije koje su, sada je jasno, rezultirale brutalnim upadom na sever KiM i hapšenjem Srba, navodno zbog povezanoszi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

SADA JE JASNO DA IZA SVEGA STOJE AMERIKANCI Oni su Haradinaju izdiktirali šta i kako da radi!

Cilj je, naravno, naterati Srbiju da prizna lažnu državu Kosovo.

Upravo ovakav scenario najavio je Ramuš Haradinaj koji je otvoreno pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da će ga nasilno srušiti sa vlasti tako što će povećati takse za uvoz robe iz Srbije za 100 posto.

HARADINAJ PRETI! SRUŠIĆU VUČIĆA NA ULICI: Premijer lažne države Kosovo PRIŽELJKUJE HAOS U BEOGRADU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Tebalo je Nemci i Francuzi ranije i brže da upute demarš Prištini. Valjda će se situacija smiriti. Vučić već dugo upozorava na ovakve situacije na severu KiM. Dovode Srbiju svojim ćutanjem u situaciju da na drugačiji način zaštiti osnovna ljudska prava svojih građana, Srba na KiM. Ovu brutalnost ROSU Srbija neće zaboraviti. Ovo nije prvi incident, koji god da je povod. Svi sporazumi su prekršeni, a Haradinaj preti nasilnim rušenjem vlasi i ustavnopravnog poretka Srbije, da bi zaštitio pre svega svoju poziciju i da bi izbegao sud za zločine OVK.

voja

pre 5 godina

Kakva maska, kakva kamuflaža, kriju svoje stvarne namere iza paravana ubistva Olivera Ivanovića!!!

Tamara

pre 5 godina

Igraju se preko nasih ledja. Srbija mora sabrano da razmotri sledeci korak. Oni dodju i odu, a nas narod ostaje da zivi ovde.

Boza

pre 5 godina

Amerikanci su uvek bimi protiv nas. Ovo ludilo treba da se zaustavi

XXL

pre 5 godina

I ŠTA će naš Režim da uradi povodom toga? NIŠTA. Glavno da pola Srbije nema paravo na lično oružje za samoodbranu jer nije 'zdravo u glavu' pa će sad trebati zdravog 'topovskog mesa' ako šiptari krenu, a krenuli su.

GajbexG

pre 5 godina

Jasno je svima da siptari ovako nesto ne bi smeli sami da izvedu da nemaju podrsku Amerike...

David Ostenberg

pre 5 godina

Једино у овој новини се они називају својим правим именом! Они нису Албанци, то је други народ и не треба их тако звати-називати. Они су, како сами кажу Шифтари, или како ми кажемо - шиптари. И ТВ у Србији, и многи политичари, називају их Албанцима, што њима прија. Али, они су шифтари, или шиптари.

sasa

pre 5 godina

Amerika i Engleska nam nikada nisu bili prijatelji, oni nas mrzei ! Predlažem da daju viznu liberalizaciju svim šiptarima pa neka se vole doveka !

Marcco

pre 5 godina

Nekako mi je drago da su napravili autoput Priština-Tirana. Kad tad, iskoristiće ga svih 2 miliona šiptara, ako ih uopšte toliko ima, u par dana, pa neka se Amerikanci šire po Bondsteel-u koliko god žele, biće mesta i da se značajno prošire.

ana

pre 5 godina

Najgore je Srbima koji zive na Kosovu , konstantno strepnja i neizvesnost, sigurna sam da Vučić i drzava nece dozvoliti da SRbi budu nezasticeni ali ovo sada postaje vec neprihvatljiva bahatost albanskih političara.

Mina

pre 5 godina

predpostavljam da albanci imaju neciju podrsku za ovaj haos sto prave

Milan

pre 5 godina

Dobro je da bar postoji neka zemlja koje je makar na ovakav nacin pokusala da spreci siptarsko divljanje

sasa

pre 5 godina

Pa tek sad nice dobiti nista , oni se igraju nasim zivcima.

istinic

pre 5 godina

Ma foliraju vas, to su isti igraci samo vas spremaju da popustite mirno bez galame..

Veljo

pre 5 godina

Iza svakog haosa na Kosovu, stoje Amerika i Engleska!

milan lala

pre 5 godina

Ostaje da se vidi dali ce u buduce na kriminalne zlocinacke upade siptarski OVK-rosu terorista prvo odgovoriti vojska Srbje ili naoruzana samoodbrana Srba na severu KiM . Kad OVK teroriste koji upadnu u S.Mirtrovici u gradu budu docekani od smoodbrane sa raketnim bacacima , proce ih volja za ilegalne kriminalne zlocinacke upade . Teroristi OVK danas glume KFOR i zavode svoj "red" napadima na goloruke Srbe dok KFOR kome je OUN poverio mandat za odrzavanje reda i mira nemo to posmatra . E zato se Srbi na severu moraju dobro naoruzati i OVK baditima prirediti vatreni docek da se vise nikada ne usude doci . A ako se usude sa teskim oruzijem krenuti u agresiju na Srbe na severu KiM e onda ima odgovor da im da nasa vojska Srbije . Tako se sa banditima OVK treba postupati. " Srbija Rusija - ne treba nam lazna Unija " .

Aleksandar

pre 5 godina

Cekam poziv za mobilizaciju. Reci PATRIJARHA PAVLA su sve rekle. BOLJE DA UMREMO KAO LJUDI , NEGO DA ZIVIMO KAO NELJUDI.

Nele

pre 5 godina

A šta raditi sa bednom "braćom" crnogorcima. Obavezno im uvesti da plaćaju školarinu i zdravstvene usluge i strikno kontrolisati vreme boravka u našoj prelepoj Srbiji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17