• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2018

16:49

KAKVO JE OVO GO*NO OD ČOVEKA! Vuk Jeremić ponovo lažno optužio Aleksandra Vučića!

Politika

KAKVO JE OVO GO*NO OD ČOVEKA! Vuk Jeremić ponovo lažno optužio Aleksandra Vučića!

Podeli vest

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić opet je pokazao svoje pravo lice javno optuživši predsednika Srbije da laže

NATO Vuk Jeremić još jednom je izrekao gnusne laži na račun Aleksandra Vučića pošto je na svom profilu na Twitteru napisao kako su predsednik Srbije i premijerka Ana Brnabić slagali ambasadora Kine u Beogradu Li Mančanga.

- Danas su Aleksandar Vučić i Ana Brnabić zamolili kineskog ambasadora da Pekingu prenese da "SRBIJA NIKAD NIJE BILA U TEŽOJ SITUACIJI"!? Besmislena laž, deo strategije medijskog zaluđivanja naroda. Kada nam jednom pomoć zaista zatreba, neće nas doživeti ozbiljno - napisao je bez imalo srama Vuk Jeremić.

 

 

Lider Narodne stranke po ko zna koji put pokazao je svoje pravo lice. Pokazao je da mu je samo bitno kako napasti predsednika Srbije ne bi li se opet domogao vlasti. 

Jeremić ne bira sredstva kako bi došao do cilja, pa makar i ceo svet video da on nije u pravu.

Pitamo se samo šta je to predsednik Vučić slagao? 

Da li su jutros jedinice ROSU upale na sever Kosova i hapsile Srbe? Da li su se iživljavali nad našim narodom pred decom i porodicama?

Da li su se čule sirene za opasnost i da li su se čuli rafali?

Situaciju sa severa Kosova preneli su svi mediji u regionu, a i pojedini u svetu. Svi su upoznati sa teškom situacijom i dešavanjima, a samo Jeremić tvrdi da je Srbiji lako i da predsednik Vučić laže.

Vuče, jedini lažov ovde si ti i jedino ti je važno da se dočepaš vlasti kako bi mogao da puniš svoje džepove, a to što je narodu teško i što im treba pomoć koju im Srbija i predsednik Vučić pružaju, to tebe ne interesuje.

(VIDEO/FOTO) TEROR NA KIM! Srbi u Mitrovici na nogama, predsednik Vučić razgovarao sa Čepurinom i Mančangom, KFOR SE PRAVI LUD!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
KoleM

pre 5 godina

Pa tačno je rekao. Jel kosovska policija vodi slučaj ubistva Olivera? Da. Jel su uhapsili neke na koje sumnjaju? Jesu. Kako se hapse optuženi za ubistvo? Dođe naoružana policija. Pa šta je onda problem?

Znak pitanja

pre 5 godina

Pa zar zaista verujete siptarima? Jel postoji realan dokaz da im se moze verovati?

predrag

pre 5 godina

KoleM , ako zaista milis to sto si napisao , ili si mnogo naivan ili mnogo ..... !

Goran

pre 5 godina

Da niste vi malo pobrkali loncice???? Znase kako policija hapsi, ali zasto se to sve desava bas upravo kada su siptari podigli taksu na uvoz robe i posle dozivljene katastrofe prilikom glasanja u Interpolu??? Oni vode istragu vec 6 meseci pa nisu dosli do nikakvog rezultata nego koriste to kao izreku za napad na Srbe. Pa zar ti nije jasna namera i poruka teroriste koji kaze da ce takse biti na snazi dok ih Srbija neprizna kao nezavisnu drzavu. Razmisli malo bolje ili te bas briga stase desava srpskom narodu na kosovu ili si mozda i ti kao pojedini politicari iz centralne Sbije koji bi uradili sve samo da imaju koristi od toga. Hvala bogu pa Srbija ima Predsednika i vladu koju nemoze uceniti ni Vasington, ni London ni niko drugi. Takose bori za SRBIJU i njen narod.

Mile

pre 5 godina

@KoleM mnogo si smešan, imam predosećaj da si smešniji od Jeremića.

Vmcuprija

pre 5 godina

Ne lupaj bre, gde se upada u pola 6 ujutru po kucama na taj nacin, to su izgovori samo

Manojlo1

pre 5 godina

Vuk Jeremic je gori od Tacija i Haradinaja zajedno.

Nadica

pre 5 godina

Umesto da stane uz svoju drzavu, Jeremic koristi svaki trenutak da napadne vladu! Mada, s obzirom kakav je on "patriota" nista drugo se i nije ocekivalo.

Dragojlo

pre 5 godina

Sram te bilo Jeremiću, više si nam štete naneo sa Kosovom i sada nam se to sve obija o glavu, treba te bre uhapsiti.

Maka

pre 5 godina

Vuk Jeremic iskljucivo radi protiv interesa Srbije.

Sasa

pre 5 godina

Jeremic je samo jedan obican propali politicar.

Inja

pre 5 godina

Jeremic ne zasluzuje da se njegovo ime pomene.Nije toliko bitan.

Zoki

pre 5 godina

Ma čovek je 100 % u pravu dižete tenzije bez veze.

miso

pre 5 godina

Ovaj Vuk pod hitno u Zabelu,ko ovoga pusti da laje po Srbiji stvarni mi nije jasno.Hapsite g...a,dokle vise?

Tucko

pre 5 godina

Covek je u pravu!!Politika panike i glupih izjava i emotivni nastupi pri tome menjanje misljenja i prica iz dana u dan ali srecom pa i kinezi nisu budale!!Znaju sa kime imaju posla pa sve tri puta izmere pre nego sto reaguju!!Istina je da nismo u najtezem polozaju odakle ta glupost??I kad sutra zaratimo na primer,opet cemo biti u najtezem polozaju??Neverovatno i amaterski receno!!

mita

pre 5 godina

Jeremić je zlo koga je narod prezreo!Samo lupeta gluposti!

Gavrilo Princip I

pre 5 godina

Ni č od čoveka,u momentu kada je Srbija napadnuta i pod pritiscima napasti je ili napasti prvog čoveka Srbije kukavički je i licemerni čin.

Jovana

pre 5 godina

Korupirani i podkupljivi izdajnik cija rec nema tezinu.

Johan

pre 5 godina

Vuciceve novine... Srbijo propade pored ovakvih novina, ovakvog predsednika i sve ostale... neces nas ostati na za ispod jednu tresnju srbi moji...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija