• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Koha / D.K. / alo.rs

24.11.2018

18:16

(FOTO) ŠIPTARI UVODE CARINU I ALBANIJI JER SE PROTIVI MERAMA PROTIV SRBIJE?! Haradinaj i ekipa poludeli za sve pare!

Politika

(FOTO) ŠIPTARI UVODE CARINU I ALBANIJI JER SE PROTIVI MERAMA PROTIV SRBIJE?! Haradinaj i ekipa poludeli za sve pare!

Podeli vest

Ministar takozvanog Kosova zatražio je takse za ministra Albanije, jer je rekao da mere Prištine nisu dobre za ekonomiju

Vlada Albanije usprotivila se odluci vlade takozvanog Kosova da uvede tarife na uviz robe iz Srbije i Bosne i Hercegovine u iznosu od 100 posto.

Kako je poručio iz Tirane albanski ministar Arben Ahmetaj, ova odluka nije zdrava za ekonomije dve zemlje.

IMA GA SAMO SRBIJA! MINERAL PRED KOJIM NAUČNICI PADAJU SA STOLICE: Svet u ratu za srpski kriptonit!

- Albanski ministar finansija Arben Ahmetaj je naveo da odluka vlade Kosova na uvođenje taksi na srpsku robu nije zdrava. Naređujem ministru Ahmetaju da se brine o zdravlju svoje vlade, i da za nas ne brine. Umesto da od srpskog ministra traži razjašnjenje ekonomske i političke agresije Srbije prema Kosovu, obećao je objekat za uvoz iz Srbije. Nema problema, onda nemojte da nam prodajete - napisao je.

ALBANCIMA SE NAPAD NA SRBIJU VRAĆA KAO BUMERANG: Uništiće sami sebe, FABRIKE STAJU, RADNICI IDU NA ULICU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
folker

pre 5 godina

Naučili ih Amerikanci : -da bi se suprostavili - uvedite sankcije!

Marcco

pre 5 godina

Kosovo treba udariti gde ih najviše boli! Zatvorite im srpsko tržište za njihov heroin i marihuanu pa makar neki "naši" izgubili znatne prihode

Niksi

pre 5 godina

Loš prevod,izmišljotina ili namerno skrnavljenje teksta!!!

djoka

pre 5 godina

Da ste ozbiljan list ovakav naslov nikad ne biste objavili. Jer ne da je ovo manipulacija za lakoverne, već je deo režije u stilu Gebelsa. Zato ne objavljujte gluposti. Štetite i onako lošem ugledu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija