• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TASS

06.12.2018

22:54 >> 22:58

(VIDEO) BOMBA VEST! PUTIN UKLJUČUJE SRBIJU U VELIKI SAVEZ! EU I NATO će poludeti, BEOGRAD ĆE BITI NEOSVOJIVA TVRĐAVA!

Politika

(VIDEO) BOMBA VEST! PUTIN UKLJUČUJE SRBIJU U VELIKI SAVEZ! EU I NATO će poludeti, BEOGRAD ĆE BITI NEOSVOJIVA TVRĐAVA!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da očekuje da će pregovori Evroazijske ekonomske unije (EEU) sa Srbijom o Sporazumu o trgovinskim preferencijalima uskoro biti završeni

Očekujemo da će pregovori o sporazumima o preferencijalnoj trgovini sa Singapurom, Izraelom, Srbijom, i u budućnosti sa Indijom i Egiptom, uskoro biti završeni, rekao je Putin na zasedanju Vrhovnog Evroazijskog ekonomskog saveta, prenosi ruska agencija Tass.

Putin je, govoreći o članicama EEU tokom sastanka Vrhovnog Evroazijskog ekonomskog veća, naveo da bi one trebalo da razmotre ideju kreiranja zajedničke platne infrastrukure, što bi, kako je naglasio, poboljšalo stabilnost nacionalnih platnih sistema i omogućilo im da budu manje zavisne od dolara i drugih stranih valuta.

(VIDEO) RUSI NIKAD NISU OVAKO PONIZILI AMERE! RAZARAČ SAD SE PRIKRADAO RUSIJI, pa bezuspešno bežao od PUTINOVE PACIFIČKE FLOTE!

- To u strogom smislu znači podizanje ekonomskog suvereniteta - dodao je on.

Putin smatra da je "važno osigurati da se jačanje koordinacije između država članica EAEU o monetarnoj i finansijskoj politici".

(FOTO) MAKRON U STRAHU OD PUČA, DIŽE 89.000 POLICAJACA I OKLOPNA VOZILA DA GA BRANE: "Žuti prsluci" u subotu osvajaju Pariz!

- Ruska strana takođe sugeriše da bi pitanja olakšavanja putovanja građana trebalo staviti na dnevni red integracije, trebalo bi uspostaviti tesnu saradnju u oblasti zdravstva, obrazovanja, turizma, sporta i kulture - naglasio je on.

Putin je posebno istakao širenje eksternih veza Evroazijske ekonomske unije, dodajući da je u maju potpisan sporazum o međunarodnim ugovorima između EAEU-a i trećih zemalja i globalnih organizacija. 

Foto: Foto Fejsbuk/Fotomontaža

Predsednik je takođe spomenuo zaključene memorandume o saradnji EAEU-a sa CIS-om i ASEAN-om, koji je nazvao "korakom ka implementaciji velikog Evroazijskog partnerstva".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pitam se

pre 5 godina

Sladjo, pitam se samo da li si plavusa, kada ovako sadrzajne i inteligentne komentare dajes?

Deran

pre 5 godina

Pitam se kako si resio antibot pitanje? Pomogla ti keva ili sestra?

dragan

pre 5 godina

nema razloga za nepotrebno radovanje.... ovo je samo vijest iz tabloida daleko je to od istine

Anarhista

pre 5 godina

Србија мора изаћи на руске границе. За напредак, развој, и лет у Космос, друге нема. Апсолутни и једини циљ српске државе. По сваку цену.

dodikmillorad

pre 5 godina

konacno je srbija razumete da bena sta da trazi u ALBANSKU ZEMLJU sad treba samo jos ljudi da predju tamo i resen je najveci problem balkana.

zoran

pre 5 godina

Tekst je zanimljiv. Ali Srbija neće nikad u NATO i EU.

Pomracenje uma

pre 5 godina

Ne zaludjujte bolestan narod. Malo smo daleko za tako nesto. Dok nam oni pomognu, ovi nas pregazise.....bukvalno.....peske. Dajte ljudi, prstic na celo.

ale

pre 5 godina

a koliko smo mi tu dobri? ruska ekonomija je manja od italijanske ili spanske a ni belorusija nije bas na nivou. kako misle da ce srbija prkositi zapadu takvim clanstvom kad smo okruzeni nato zemljama i ptica ne moze da doleti do srbije a da ne predje preko njih a kamoli roba za zemlje iz te evroazijske unije. dovoljno je samo da nam zatvore granice za izlaz i nema nista od trgovine. nije ovo realno

Branko

pre 5 godina

" GUDBAJ, AUFIDERZEN, DOVIDJORNO - EU i NATO LICEMERI "!!!!!! " Pravo lice ovih i jeste da nas na kraju ostave NIGDE " !!!! " Malo su se svi previse zaigrali kao i ove nase komsije ( HRVATI, SIPTARI, ALBANCI, MILOGORCI, BiH-MUSLIMANI sa nihovim savezom protiv SRB ) " !!!!?????? " Ako se ro ostvari svi ovi gore navedeni ce biti na KRAJU SVETA, haaaaa haaaa haaaa( mislim u ekonomskom smislu, sto nas narod kaze-ZADNJA RUPA NA SVIRALI ) " !!!!!?????

Dalibor

pre 5 godina

Daj bože, već mi se ogadila EU i SAD i njihovo licemerstvo i dvostruki aršini.

KoleM

pre 5 godina

Ne bih da vam rušim sneška ali izvoz Srbije u Rusiju je manji nego izvoz u malenu Crnu Goru.

SS

pre 5 godina

Pa to je to, samo ako ima istine i pameti kod naših političara jer to je izgleda jedini put i spas Srbije i Srba.Još da sklope vijni savez i da otvore rusku bazu u Srbiji,pa te Bog veselio Srbijo.

KiM

pre 5 godina

Kakva će to biti Srbija neosvojiva tvrđava kad se ovde ne osvaja više sa ratom i oružjem nego sa brojnošću i preuzimanjem. Albanci po volji Sultana Erdogana koji je to rekao Evropi U LICE imaju što više 5-10dece! Preuzeli su Kosovo sa 95%albanac i Preševačku dolinu sa 70% u svim gradovima i preuzekli su i andžak sa 80% bošnjaka ma preuzeli su oni već ceo Jug Srbije samo to niko neće da kaže jer se iselilo od krize 2009g oko 330 000 Srba po veće plate ui svet a sa Juga Srbije svi beže u Beograd i veće gradove....O TOME VI PIŠITE!

tadija64

pre 5 godina

BRATE UBRZAJ TO,I ZAVRSI POSAO,TI SI NAM JEDINA NADA,UTEHA I SPAS

miodrag

pre 5 godina

Ne hvala, drži se dalje od Srbije lažni ruski caru.

ZEMUNAC

pre 5 godina

Par zemalja pola sveta s koro .Ako nas prime za nasu ekonomiju vrh vrhova .Mogli bi se i za rublju vezati a i energetika ce biti povoljnija i ostali proizvodi .Ruski uvesti u sve osnovne skole bilo bi dobro !!!!

Senovic

pre 5 godina

Пратим електронске медије Русије. Нешто не иде како треба. Казахстан прешао на латиницу, на Белоруској телевизији почео да функционише неки белоруски језик са пољско-литванским речима. Нешто ми не иде на добро

Vlado

pre 5 godina

Vama je bitan samo Beograd a sta je sa ostatkom Srbije,i ne lupajte gluposti vise samo di bi bili citaniji.U kom to svetu vi zivite te obmanjujrte narod vasim nazovi novinarstvom.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17