• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

20.12.2018

09:36

(VIDEO) VESIĆ: Ðilas želi da "eliminiše" ostale lidere opozicije!

Politika

(VIDEO) VESIĆ: Ðilas želi da "eliminiše" ostale lidere opozicije!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić kaže da proteste "Stop krvavim košuljama" organizuje lider Saveza za Srbiju Dragan Ðilas kako bi ''eliminisao'' ostale predstavnike opozicije i postao jedini opozicioni lider

 

Vesić smatra da je suština u borbi za prevlast u samoj opoziciji i da Ðilas organizuje i plaća proteste i tako se bori da postane lider opozicije.

- Ðilas priča kako ih ne organizuje, a pred svake proteste šalje stotine hiljada SMS poruka građanima i poziva ih da dođu. Svi znamo da on odlučuje o svemu, šta će se dešavati na protestima, gde će se ići, ko će i šta govoriti - rekao je Vesić za TV Pink, reagujući na autorski tekst Dragana Ðilasa u jednom nedeljniku.

Vesić tvrdi da su Ðilasu potrebni protesti da bi ''eliminisao'' ostale lidere opozicije.

- Ðilas se na ovaj način bori da pobedi Vuka Jeremića koji je napravio svoju stranku, za razliku od Ðilasa koji je lenj i nesposoban da napravi bilo šta - rekao je Vesić.

Komentarišući Ðilasov autorski tekst, Vesić se zapitao da li lider Saveza za Srbiju misli da svi pate od amnezije.

Navodi da o fašizmu priča Ðilas koji je, kaže Vesić, Rome stavio u kontejnere i čije je obezbeđene tuklo devojčicu ispred Skupštine grada.

Za Vesića je neprihvatljivo da o slobodi medija govori Ðilas koji je, kako kaže, kao gradonačelnik prodavao sekunde RTS i Studio B.

- Imao je oko 70 miliona evra prometa sa RTS i bio je suvlasnik novine što je i Verica Barać napisala u zvaničnom izveštaju Agencije za borbu protiv korupcije - kazao je Vesić.

Dodao je da je Zoran Ðinđić kao premijer podneo krivičnu prijavu protiv Ðilasa jer se, tvrdi Vesić, lažno predstavljao po firmama.

- O zlu priča Ðilas koji je počeo sa svojim biznisom za vreme Miloševića, a odbio je da radi kampanju Otporu 1999.godine jer ''to nije bilo za njega'' i zato što je mislio da tadašnja vlast nije bila tako loša - ispričao je Vesić.

Osvrnuo se i na deo teskta u kojem Ðilas piše da je grešio kao gradonačelnik, ističući da Ðilasove ''greške'' koštaju grad Beograd tri milijarde evra.

Kazao je da je Ðilas u kampanji za prošle izbore u Beogradu, na kojima je doživeo fijasko, nudio besplatne vrtiće koji su, kaže Vesić, u Ðilasovo vreme bili duplo skuplji nego danas.

- Danas su vrtići 5.600 dinara, a kad je on bio gradonačelnik plaćalo se 9.500 dinara. Sad kaže to je bila greška, a ta greška košta tri milijarde evra koje mi vraćamo roditeljima - rekao je Vesić.

Upitan da li objekat u Pionirskom gradu, koji je bio je namenjen deci i omladini, a korišćen za program "Veliki brat", Vesić je rekao da će taj objekat morati da se sruši.

- Taj objekat je uništen i to je još jedna šteta koju je Ðilas napravio, a to samo govori o njegovoj bahatosti. Sad to moramo da srušimo i da gradimo potpuno novi objekat za decu - naveo je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Naca

pre 5 godina

Ni zajedno ne mogu da smisle konstruktivno rešenje, a kamo li pojedinačno.

alekm

pre 5 godina

Djilas parama koje je ukrao od naroda, hoce sve da kupi.

ima

pre 5 godina

Ima, Đilase, nas koji pamtimo šta si i kako radio, za svoju korist!

SasaRu

pre 5 godina

Žuti su u svoje vreme činili ustupke Prištini, Tači je ovaj put pomenuo Jeremića a kako vreme odmiče znaćemo i za druge. Ono što su žuti uradili sada je teško ispraviti, i proći će mnogo vremena da povratimo izgubljeno.

mrav

pre 5 godina

Opozicija pocela sad medjusobno da se nadjacava, oni su stvarno cirkus.

Sanja

pre 5 godina

Žuta vlast se bori samo za svoj bankovni račun

koja

pre 5 godina

Ako Djilas bude lider od opozicije neće biti ništa, mada i ovako celokupno su katastrofa i bruka za Srbiju

Laki

pre 5 godina

Opozicija gubi kompas,vise ne znaju ni sta rade ni gde se nalaze.Zele samo da se docepaju vlasti sto im nikada nece poci za rukom.

marija

pre 5 godina

To je opozicija morala da shvati, Đilas misli samo na sebe.

Vasa

pre 5 godina

Opozicija pokazuje iz dana u dan koliko je jadna i nemocna.

Bole

pre 5 godina

Djilas gleda samk svoj interes, i nikako da shvati da ga gradjani ne zele.

Nadica

pre 5 godina

Poceli li su da ujedaju medjusobno i da nam pomazu u eliminaciji do konacnog nestajanja.

mimi

pre 5 godina

Ono što su žuti uradili sada je teško ispraviti

Kole

pre 5 godina

Đilas i dalje pokušava da obmanjuje narod i da se predstavi kao žrtva ali mu to više ne prolazi.

milana

pre 5 godina

uskoro ce da se medjusobno ova njihova zuta koalicija ne moze dugo da izdrzi svako zeli sto vise novca sebi da stavi u dzep,bice smesn kad pocne njihova svadja

Mima

pre 5 godina

Djilas hoce da eliminise sve druge, a eliminisace samog sebe.

ljilja

pre 5 godina

Opozicija pokazuje iz dana u dan koliko je jadna.

Aleksa

pre 5 godina

Jasno je rekao da pravi stranku u februaru, DSS je izbrisao, LDP i Jankovica takodje... Ne zeli da deli pare, treba mu samo za sebe.

Aleksa

pre 5 godina

Pa naravno da ce da ih eliminise, da vise ostane para njemu u malverzacijama... LDP, DSS, Jankovica je vec eliminisao, Jeremic se ne pojavljuje nigde, pa su ostai on i Boskic jadni.

Blizanac

pre 5 godina

Djilas je propali politicar i nikome nije zanimljiv!

Saradžogla

pre 5 godina

Вучићевићу,синко,знам да се не објављују коментари са писаним псовкама али то што сам ја писао је доказ мога огорчења.Весић и још неки дојадили су нама из СНС да баљезгају све исте форе а ми чланови пред мештанима ЦРВЕНИМО? ... За београдске изборе у село дође тадашњи градоначелник Мали а сала Дома културе пуна да нема места за стајање! ... Биће,биће,биће и то пет минута а онда 45 минута УА ,ЂИЛАС!Уа, Ђилас ... Ало,бре,на власти смо неколико година а обећана канализација није ни у цртежима.Па,бре,ми сељаци би копали сами али је то забрањено?Неко мора да мазне паре? Пошто су Општину Вождовац окупирали босански срби за околна села живота нема?Ало,Вучићевићу синко,разумеш шта ти стари домаћин Џоле пише.У селу још живе босански срби у отетим кућама иако су одавно исподобијали трособце.

milab

pre 5 godina

Djilas bi hteo da niko vise na ovom svetu ne postoji sem njega, covek je bolestan.

Sava

pre 5 godina

Opoziciju ili ti SZS je mržnja okupila. Zna se da Điki gleda samo svoju zadnjicu!

lole

pre 5 godina

Od Đilasa ništa za Srbiju ali zato mnogo toga protiv Srbije.

milan

pre 5 godina

Učinio bi uslugu svim građanima! Sadašnja vlast bi na eventualnim izborima imala u preraspodeli 100% mandata!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17