• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.01.2019

19:52

MARJANOVIĆ: Božović obmanjuje građane o GSP

Politika

MARJANOVIĆ: Božović obmanjuje građane o GSP

Podeli vest

Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke Radoslav Marjanović ocenio je večeras da Balša Božović nakon propasti Demokratske stranke pokušava da se dodvori Savezu za Srbiju i zato ne čudi što iznosi paušalne i netačne podatke o stanju u Gradskom saobraćajnom preduzeću.

- Danas je stanje u Gradskom saobraćajnom preduzeću mnogo bolje nego u vreme vlasti Božovićevog šefa tajkuna Dragana Ðilasa. Danas se na svim vozilima nalaze gume predodređene za zimske uslove što ranije nije bio slučaj - naveo je Marjanović, saopštio je GO SNS.

On ocenjuje i da je Božović, "pulen Vuka Jeremića, Boška Obradovića, Dragana Ðilasa i pljačkaškog Saveza", današnjim pokušajem jeftine manipulacije i obmane građana pokazao još jednom da taj savez nema nikakvu politiku da ponudi građanima. 

- Balša Božović nastavlja u svom maniru praksu obmanjivanja javnosti očigledno ne shvatajući poruku koji su mu birači uputili na poslednjim gradskim izborima ostavivši njega i njegovu Demokratsku stranku ispred vrata Skupštine Beograda - ukazao je Marjanović. 

On navodi i da se Božović mnogo bolje razume u egzotične i tople destinacije poput Maldiva od funkcionisanja javnog gradskog prevoza u Beogradu. 

- Gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom nastaviće da sprovodi odgovornu politiku kojom se intenzivno radi na unapređenju kvaliteta javnog gradskog prevoza - poručio je Marjanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17