• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

16.01.2019

14:56 >> 15:00

(FOTO) HRVATI NASTAVILI "RAT" ODSEČENIM GLAVAMA: Objavili sliku Pupovca, sa nožem i glavom nestalog Hdzovca!

Politika

(FOTO) HRVATI NASTAVILI "RAT" ODSEČENIM GLAVAMA: Objavili sliku Pupovca, sa nožem i glavom nestalog Hdzovca!

Podeli vest

Desničarskilist Hrvatski tjednik u broju koji izlazi u četvrtak na naslovnoj objavio sliku Milorada Pupovca koji u ruci drži krvavi nož i glavu Hrvata

Glava "pripada" doktoru Ivanu Štreteu, pojasnio je hrvatski portal Index.hr.

"Jeziva ISTINA: Hoće li glavni državni tužilac nakon skoro 30 godina pozvati Milorada Pupovca da objasni svoju ulogu u ubistvu dr. Ivana Šretera", stoji u naslovu.

Ivan Šreter je početkom rata u Hrvatskoj bio šef HDZ-a u Pakracu, kao i šef regionalnog kriznog štaba za Zapadnu Slavoniju. Sredinom avgusta zarobili su ga pobunjeni Srbi, a onda mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je odveden u logor Bučje. Poslednji put je viđen krajem avgusta, a njegovi posmrtni ostaci još nisu nađeni. 

Desničari u Hrvatskoj za njegov nestanak krive upravo Pupovca, što se vidi i po ovoj naslovnici, ističe Index. 

SRBIJO ZABORAVI EU! ČAK 30 ODSTO NEMACA TRAŽI ISTUPANJE IZ EVROPSKE UNIJE: Posle Brexita sledi i Dexit?!

 

Portal podseća da je srpski list "Večernje novosti", krajem prošle sedmice, objavio na naslovnici fotografiju Tuđmana kako drži u ruci glavu partizana, čime je, kako se navodi aludirano na sliku Ivana Đakića, sina HDZ-ovog poslanika Josipa Đakića, koji je na Fejsbuku objavio sliku ustaše koji drži glavu Srbina.

(FOTO/VIDEO) PUTINOVI 'DUHOVI' ZAUZELI BEOGRAD! PRODAJU CVEĆE, GLUME BESKUĆNIKE, TURISTE... Tu je i 30 agenata koji su uvek oko lidera Rusije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
didi

pre 5 godina

ovi hrvati pate od inferniornosti niže vrednosti jer samo bolesni umovi mogu da rade to što oni rade u strahu od SRBA!!!

Djuro Kać

pre 5 godina

KAKVI RVATI , USTAŠE I MUŠKI I ŽENSKE , TO JE BANDA KRVOPIJA . A TAJ KRSTIČEVIĆ POUBIJAO HILJADU SRBA , PO MRKONJIĆGRADU , GLAMOČ , LIVNO , GRAHOVO , PETROVAC ...JOŠ SE DIČI TIME , I HOĆE POKVRENE SVIONE DA KUPI OD JEVREJA ZA 500 MILIONA DOLARA , DA BI OPRAVDALI USTAŠKO UBIJANJE JEVREJA U JASENOVCU , ALI SRPSKI LOBI U AMERICI JE SVE ZNAO I OBJAVIO , SADA SE USTAŠE TUKU U SABORU ..SAMI SEBE POSRALI . A KOLINDA DA JEDE VIŠE ČOKOLADE SRPSKE ...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija