• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: UC RS

01.02.2019

11:18 >> 11:20

(FOTO) LEKARI PALI NA GRANICI ZBOG ŠVERCA PARFEMA I LEKOVA: Sakrili ih u rezervne gume i u gepek, a 'kao fol bili na skijanju'!

Politika

(FOTO) LEKARI PALI NA GRANICI ZBOG ŠVERCA PARFEMA I LEKOVA: Sakrili ih u rezervne gume i u gepek, a 'kao fol bili na skijanju'!

Podeli vest

Carinici su na ulazu graničnog prelaza Gradina, u dva pokušaja krijumčarenja, koji su otkriveni jedan za drugim, u automobilima dvojice doktora zaplenili više od 100 pakovanja lekova i 25 parfema, saopštila je Uprava carina Srbije

Najpre su u "golfu" bugarskih registarskih oznaka kojim se u Srbiju iz Bugarske vraćao 45-godišnji doktor iz Pirota carinici pronašli 25 sakrivenih parfema.

Skriveni parfemi pronađeni su ispod rezervne gume u gepeku, a reč je navodno o brendovima "šanel", "armani", "džimi ču", "guči" i drugim.

Kasnije je sprečen još jedan pokušaj krijumčarenja robe u "audiju" niških registarskih oznaka, a zanimljivo je, kako je navela Uprava carina, da je i u ovom slučaju akter bio doktor, 26-godišnji državljanin Srbije.

(ANKETA) MUZEJ DRAŽE MIHAILOVIĆA USKORO U SRBIJI?! Evo nove idealne prilike da se PODELIMO NA PARTIZANE I ČETNIKE!

Na pitanje carinskih službenika da li ima nešto da prijavi, putnik je odgovorio da se vraća sa skijanja u Bugarskoj i da nema ništa da deklariše.

Sumnju carinika je pobudio par starih i gotovo neupotrebljivih skija koje je putnik prevozio na krovu automobila. Kako se ispostavilo, one su bile samo kamuflaža za skrivene lekove poreklom iz Grčke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija