• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.02.2019

13:54

(VIDEO) VUČIĆ O PROTESTIMA OPOZICIJE NA KiM: Dovoljno je videti ko se raduje mojoj propasti i onda vam je sve jasno!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ O PROTESTIMA OPOZICIJE NA KiM: Dovoljno je videti ko se raduje mojoj propasti i onda vam je sve jasno!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istako je danas, povodom činjenice da su svi albanski mediji na Kosovu, kao glavnu preneli vest o protestima protiv njega, da je dovoljno da se pogleda ko se raduje njegovoj propasti, pa da sve bude jasno

 

Vučić je, u Vršcu, nakon obilaska postrojenja za snabdevanje vodom u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, u izjavi novinarima kazao da je njemu veoma interesantno što je Rada Trajković rekla da „protesti ne mogu da se sakriju do Londona“.

- Gde nađe baš London? U Gračanici je bilo svega 19 ljudi, petoro istih koji su bili i na protestu u Kosovskoj Mitrovici, gde živi 19.000 Srba - konstatovao je on.

Vučić je kazao da takvu "sreću i histeriju" kod albanskih medija nije video do sada, ali je primetio da nisu hteli da kažu da je na protestu bilo samo 19 ljudi, kao i neki mediji u Beogradu.

- Slikali su prvi red, a nisu rekli da drugi i ne postoji - dodao je Vučić.

(UŽIVO) VUČIĆ O NASILJU U SPLITU: Tako nešto ne bi moglo da se dogodi hrvatskim sportistima u Beogradu - nadam se da će pamet pobediti!

Kaže da je pitanje što se Albanci raduju njegovoj propasti, da li zato što radi nešto loše u srpskom interesu ili je to zato što kao srpski lider štiti srpske interese na Kosovu i Metohiji i što je u tome bio uspešan.

Upitao je zašto proteste organizuju u trenutku, kada je Priština uvela takse, i samo zahvaljujući snalažljivosti Srbije i dobrih javnih finansija, naša zemlja uspeva da i dalje snabdeva srpske sredine na Kosmetu.

- Zašto ako protestujete ne protestujete i protiv toga. Srbi na Kosovu i Metohiji najbolje znaju i zahvalan sam im na tome - rekao je predsednik Srbije.

Vučić je podsetio da je na protestu u Kosovskoj Mitrovici bilo 53 ljudi, a u Gračanici 19, i da to ne znači da ih je bilo ukupno 72, pošto je na oba mesta bilo više istih ljudi.

- Zahvalan sam Srbima na Kosovu i Metohiji što su uvek znali šta je država, što su čuvali srpska ognjišta gde su bila najugroženija. Bilo je više onih koji su juče protestovali protiv protesta u Gračanici, nego onih koji su izašli na protest - zaključio je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gojko

pre 5 godina

Propasti Vučića se nadaju političari ucenjeni od Zapada.

slađa

pre 5 godina

Možda Rada Trajković želi neko dobro mesto u Londonu. Savski Venac više nije tako atraktivan. Znaju Srbi odlično ko im želi dobro. Čim se Šiptari raduju za 19 ljudi, onda je to dokaz koliko im je neophodno nejedinstvo Srba. Ali ga neće dobiti. Država Srbija brani svoj narod. I čuva svog predsednika.

Bobi

pre 5 godina

Albanci su očigledno pogrešno obavešteni. narod je uz predsednika Vučića

Ljubo

pre 5 godina

Gradjanska Srbija ( sadasnja) nema buducnost .Bice samo drzavica na papiricu .Srbija ,drzava Srba ,i ostalih ,moze da opstane ,samo kao DRZAVA SRBIJA DRZAVA SRBA , moze da se nada pozitivnijoj buducnosti .

Bane

pre 5 godina

Dokle te narod podrzava bas te briga sta ostali pricaju!

Aaaaa

pre 5 godina

Srbija brani svoj narod i cuva svog predsednika .

Nina

pre 5 godina

Onaj o se raduje napredku Srbije nije vredan ni pomena.

nisamlud

pre 5 godina

Zbog svog rada predsednik i uživa ogromnu podršku građana…

Natasa

pre 5 godina

Vuciceva propast je I propast Srbije! Necemo to dozvoliti!

Jovan

pre 5 godina

Ne znate vi jos aktuelni predsednice Srbije kakva ce tek radost da se izlije ulicama srpskih gradova i sela kada vi odete sa vlasti ! Svi u vasoj neposrednoj blizini koji vam to jos nisu rekli, nisu vam iskreni prijatelji.

Milan

pre 5 godina

Bitno je da građani znaju ko se za njih bori,zalaže i radi..

goran todorovic

pre 5 godina

Sem bati i tati i mami nikome dobro doneo nisi.Meni sigurno

dolic

pre 5 godina

RADA ce kod kusnera da podeli novac sa njime od prodatih SRPSKIH ORGANA koje su siptari u ZUTOJ KUCI POVADILI SRBIMA i prodali ENGLEZIMA pa mozda ce da svrati i do LONDONA do siptarske MAFIJE

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17