• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2019

16:02

MARIĆ ODGOVORIO GORDANI SUŠI: Je l' trebalo da donesem vešala i obesim Vučića u studiju?

Politika

MARIĆ ODGOVORIO GORDANI SUŠI: Je l' trebalo da donesem vešala i obesim Vučića u studiju?

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik telvizije Hepi Milomir Marić žestoko je odgovorio novinarki Gordani Suši koja ga je u kolumni za "Danas" kritikovala u vezi sa emisijom "Ćirilica" u kojoj je gostovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić


Suša je između ostalog zamerila Mariću što, kako kaže, "nije nijednom odreagovao na Vučićeve, najblaže rečeno, brutalne laži", a Marić joj nije ostao dužan:

- Na šta to liči? Je l' to ovde zabranjeno pričati s predsednikom republike ili je trebalo da pitam Gocu Sušu za dozvolu? Možda je trebao da donesem ona vešala sa Terazija u studio i da tamo obesim Vučića - rekao je Marić, uz opasku da Suša ne može da trpi to što nije u stanju nekoga da zabrani.

- Otac Gordane Suše bio je najveći udbaš, a njen muž kao najviši funkcioner Saveznog SUP-a, uz njeno sufliranje, određivao koga će Arkan da ubije negde u inostranstvu. Sad bi Suša i mene da zabrani, jer neću da joj se poklonim kao "svetiteljki" srpskog novinarsta - kaže Marić.

Prema njegovim rečima,Gordana Suša pokušava sebe da proglasi za "svetiteljku".

- Ona decenijama unazad smatra da je iznad nas, ostalih novinara, da je Bogom dana i da je treba proglasiti za svetiteljku srpskog novinarstva, ali ne znam da li to misli u treznom ili pijanom stanju, jer mi je simpatičnija kad malo popije - poručio je Marić.

 

(VIDEO) VUČIĆ O VIDOJKOVIĆU: Dva puta pojeo pljeskavicu ispred Pravnog, pa misli da može da vređa - I oni bi sutra da vode Srbiju?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlada

pre 5 godina

Marić je sasvim profesionalno vodio emisiju. To nekim nazovi novinarima izgleda smeta.

slađa

pre 5 godina

Rekoh nedavno da nisu izašli iz kožnih mantila. Gordana Suša je dno. Bravo Mariću! Njihov problem je što su margina i što su se kožni mantili otrcali. I nikada više neće biti po ukusu vremena i publike. Vreme se promenilo kao i svet. Njihove "istine" više nikoga ozbiljnog ne zanimaju"! Srbija ide napred.

Marke

pre 5 godina

Dunav vas ne može oprati koliko ste zatrovali Srbiju ovih godina vladavine SNS. Počelo je!

AS

pre 5 godina

RTS 70-tih i 80-tih pamtim po Susinom iskakanju uz svakog Tv Dnevnika. I prosto je e neverovatno da u Srbiji nekad najokoreliji komunisti danas “vode” našu zemlju u Evropu.Kako je to moguće?!

jovan

pre 5 godina

Sram je bilo.Ovim je pre svega pokazala kakav je covek pa onda novinar.Ko joj je kriv sto je njeno vreme proslo.

Biljana Mijailovic

pre 5 godina

Ma, kakvi Maricu. Gospodja vremenska nepogoda, je ocekivala da donesete dva vesala, jedno za vas a drugo za predsednika. Samo nije jos rekla kojim redosledom. A vi mislili da se izvucete, nece moci Maricu, vi ste nasi. A nas treba da nema. Pasce valjda i kisa.

dragan

pre 5 godina

to je direktna optuzba da je neko saucesnik u organizovanim ubistvima maric se nada vucicevoj zavetrini doveka

Mila

pre 5 godina

E Maricu, svaka ti cast. Narocito za ono "trezno ili pijano stanje", a i za ove njene udbase. E zaista je vreme da neko o svemu tome progovori.

milena

pre 5 godina

Suša bi trebalo da odgovori ovom narodu našto je "brutalno" lagala u vezi ubistva srba u Medačkom džepu, a Mariću čestitke , britak odgovor..

Jasna

pre 5 godina

Opoziciji sve sto je pristojno i profesionalno smeta.

Biljana

pre 5 godina

Ponasanje opozicije je sramno, koliko daleko mogu da idu?

VESNA

pre 5 godina

E, neka si joj odgovorio, tačnije "spustio joj" Mariću ! Svaka čast legendo ! U par rečenica (sa podacima koje si dobio iz tvojih izvora), smestio si je baš tamo gde treba! Počela svaka šuša (da nekažem suša) da diže glavu i proziva sve redom samo zato što mrzi Vučića. Ni ja ga preterano ne gotivim, ali čovek bar nešto radi, trudi se, pokušava... , a pri tome ne krade.

Jovana

pre 5 godina

Doticna gospodja da nauci da se ponasa. Maricevo ponasanje je bilo sasvim pristojno, i emisija Cirilica je zaista bila poprilicno opustena. Vucic je jos jednom pokazao da je dobar lider, covek iz naroda i zato ga svi postuju.

Radojaka

pre 5 godina

Svi koji drugačije razmišljaju bi da bese sve neistomišljenike.

Marija

pre 5 godina

Da li to Gordana Susa zeli da predsedniku Vucicu zabrani i pojavljivanje u javnost i da deset posto Srbije koja ima cele opozicija dodje na silu na vlast..

milankokovacevic

pre 5 godina

Maricu,ona zena ti zamera sto nisi kao novinar ragovao na AV "nije nijednom odreagovao na Vučićeve, najblaže rečeno, brutalne laži".To sta je njen otac itd. Nema blage veze sa tim sta si ti kao novinar trebao da uradis. Sram te bilo! Hajde da vidimo sta je tvoj otac bio,ali to ippak nema veze sta si ti!!

nina

pre 5 godina

a ti si kao neki pametnjaković koji pokušava da laje samo ti je bolje da to radiš na zvezde!!!

Milan

pre 5 godina

Ne mogu oni ni oko cega da se sloze, jer su pohlepni, bahati, drski i bezobrazni!

Gile

pre 5 godina

Sećam je se još iz "JUTEL"-a; Suša je bila perjanica redakcije koju je vodio Goran Milić - čovek koji se pokazao i dokazao kao "domoljub". Gordani Suši su i tada i danas za sve bili krivi Srbi. Takvi ljudi nemaju pravo nikog da uče novinarstvo, zbog Suše i sličnih ova profesija i propada. Kakav je to novinar koji počinje intervju rečenicom "Zašto su samo Srbi za rat?" - doslovno ovako su počinjali razgovori Suše i njenih novinara sa rukovodiocima SDS-a na toj televiziji. Ta žena je ratni huškač, a ne novinar. Iza tog zvanja se krije kako bi mogla nekažnjeno da širi mržnju i pravi rasizam prema srpskom narodu.

Nebojsa

pre 5 godina

Jel to ovaj sto pravi intervju sa najvecim Srpskim koljacem posle Pavelica?Sta li mu je islo kroz pamet dok se smeskao na Haradinajev naglasak i duhovitost-zuta kuca i rasporena tela srpske dece i kidnapovanih sa spakovanim izvadjenim bubrezima,ocima...Grozan lik !

Aba

pre 5 godina

Cepajte diplome na vreme ...Arkan je bio u pravu što te tukao.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Mariću upućujem veliko bravo zbog svega što je rekao (o) Gordani Suši!

Avram

pre 5 godina

To o Susi je nesto novo,nepoznato da dolazi iz takvog okruzenja

Filip

pre 5 godina

Maric je ljudina I gospodin covek za razliku od doticne.

stepa

pre 5 godina

Nadam se da nije samo jedan Maric i da ce se osmeliti bar jos pet sest Marica koji ce biti u stanju da zajedno odgovore svim opozicionim ne Maricima i da ih nauce pameti jer ni jedan iz opozicije ne zna da pusti vodu za sobom a sole pamet narodu.

Arman

pre 5 godina

Sušu treba uhapsiti što pre još kako noćas za rušenje ustavnog poretka Republike Srbije

Ljilja

pre 5 godina

Maric najveca budala kao covek i kao novinar, budaletina!!

Radaše

pre 5 godina

Zašto kroacijski novinari moraju da budu svetitelji u srpskom novinarstvu.

robin hud

pre 5 godina

Upravu je Maric za ovu pricu sa alkoholizmom ! prvi put sam upaznao Gordanu Susu u Sarajevu kada je vodila Jutel za Goranom Milicem i Dzevadom Sabljakovicem ! Posle tog njihovog emitovanja su dolazili u nekadasnje diskoteku koja je preuredjena u kockarnicu ! Bila ke MORTUS pjana svako vece !

Petar

pre 5 godina

Maricu.....kako to prekines ali bas svakog koji pokusava da ti da odgovor koji ti neces i ne zelis da cujes a TVOG predsednika ne!?Pa ti covece nemas ni obraza ni casti/Ti si profesionalni novinar kao sto sam ja sveti Petar.

XXL

pre 5 godina

Svaka čast Mariću što je biranim rečima odgovorio Ovoj već ne znam ti šta po struci iako je nazivaju novinarkom.

Rajko

pre 5 godina

Vraća se bagra iz 2001 znaci stigle pare pa mora da se krene inače bez toga oni nisu sposobni da se organizu

Grande Milovan

pre 5 godina

Iako duboko prezirem režimskog slugu i novinarsku sramotu od tog Marića,moram da priznam da je Marić ovoga puta u pravu! Gordana Suša novinarski mediokritet srpskog novinarstva je tipičan primer preletača namazanih svim bojama uvek spremnih da se "snađu" u svakom režimu.Po majci (visokom partijskom funcioneru)Hrvatica,a po ocu (visoko pozicioniranom Udbašu)Srpkinja,dete razvedenih roditelja,uvek i do kraja na majčinoj strani,prenoseći animozitet sa oca ka njegovom narodu. Početak karijere je obeležila kao eksluzivni Skupštinski reporter/pripravnik zahvaljujući porodičnom komunističkom zaleđu,dok su se njene uspešne kolege istovremeno bavile pijačnim barometrom,zatim se priključila "borcima"za Jugoslaviju uvek preferirajući majčinu stranu.Nastavak svoje aktivnosti devedesetih je potražila u "nezavisnim" vodama(produkcija VIN i dr)debelo finansiranih iz inostranstva,uglavnom sugerišući krivicu Srbije u svim sukobima na teritoriji ex YU i svim mogućim i nemogućim kritikama režima.Cela priča je kao uvek kod Suše bila uvijena u oblandu borbe za demokratiju (šta god to značilo). Demokratske promene su donele nove "značajne" (dobro plaćene) aktivnosti,udruženjima novinara,upravnim odborima,koordinacionim telima,upravnim odborima i td. I sada se običan,neuki građanin pita gde je istina i na čiju stranu da se privoli (tipičan srpski manir)Marićevu ili Sušinu.Odgovor je: ni na čiju,oboje ne zaslužuju pažnju,živote su protraćili jureći isključivo ličnu korist,bezmoralno i sebično!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17