• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

15.02.2019

17:10

SRPSKA LISTA: Cilj albanske platforme rušenje dijaloga

Politika

SRPSKA LISTA: Cilj albanske platforme rušenje dijaloga

Podeli vest

Platforma koju su predstavnici kosovskih Albanaca danas predstavili kao osnov za "dijalog" i "kompromis" je još jedan akt, nakon anticivilizacijske odluke o uvođenju taksi, formiranja vojske i statuta Trepče, koji ima za cilj rušenja dijaloga i njegovu potpunu blokadu, saopštila je Srpska lista.

- Ovakva platforma izaziva zabrinutost kod srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji, jer se iza nje nazire prava namera Prištine, a to je, u nedostatku racionalnog i odgovornog dijaloga o normalizaciji, dalje preduzimanje jednostranih i nasilnih akcija prema Srbima na Kosovu i Metohiji - navodi se u saopštenju. 

Srpska lista navodi da u ovoj nameri, a radi slabljenja snage i jedinstva srpskog naroda, oni koji ne žele naš opstanak na ovim prostorima će u narednom periodu posebno nastojati da lažnim optužbama, podmetanjem i izmišLjenim prijavama pokušaju da uruše kredibilitet Srpske liste. 

- Danas je da udaru naš potpredsednik Milan Radoičić, a sutra to može biti bilo ko od nas za koga Albanci i njihovi mentori označe kao smetnju njihovim ambicijama - ističe se u saopštenju.

Srpska lista zato poziva narod na mir, suzdržanost, slogu i oprez. "Verujemo i uzdamo se u odgovornu politiku naše države Srbije i predsednika Vučića, a međunarodne predstavnike podsećamo unapred da ne dozvole ugrožavanje sigurnosti naših građana koji samo žele da žive u miru na svojim ognjištima", poručila je Srpska lista.

OVI SU POLUDELI! NAČISTO! Đilasovci hoće da HARADINAJ BUDE PREMIJER SRBIJE!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17