• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.02.2019

14:08

(VIDEO) DUH USTAŠE ANTA ĐAPIĆA UŠAO U MILOJKA PANTIĆA! Boškov i Jeremićev poltron OD REČI DO REČI ponavlja stavove DEKLARISANOG SRBOMRSCA!

Politika

(VIDEO) DUH USTAŠE ANTA ĐAPIĆA UŠAO U MILOJKA PANTIĆA! Boškov i Jeremićev poltron OD REČI DO REČI ponavlja stavove DEKLARISANOG SRBOMRSCA!

Podeli vest

Milojko Pantić je na sinoćnjem skupu u Pančevu po nalogu Vuka Jeremića i Boška Obradovića održao govor pun mržnje prema Srbima u kojem je bez imalo srama optužio naš narod da je kriv za smrt naše braće i sestara na Kosovu, kao i da smo Jasenovac lažno stavili u centar pažnje da bi zaratili sa Hrvatima?!

Ovim je nastavljena stravična srbomrzačka kampanja koja je doživela vrhunac pre nekoliko dana kada je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić u intervjuu za sarajevsku Federalnu Televiziju optužio Srbiju za ratove devedesetih, a potom se tom satiranju i pljuvanju sopstvene zemlje, pridružio i bivši sportski komentator Milojko Pantić. 

GDE S BLJUVOTINAMA STADE JEREMIĆ, TU PRODUŽI MILOJKO PANTIĆ! Po nalogu Boška Obradovića traži da Srbi kleče pred Hrvatima, Bošnjacima i Šiptarima!

Pantić je tada za hrvatske medije izjavio da Srbi moraju da kleknu i mole za oprost zbog onoga što su radili u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu!

Nama treba Vili Brant da klekne po Kosovu, Bosni i Hrvatskoj, da se izvini zbog svega što smo im uradili zbog svojih maštarija. A mi imamo predsednika kog se ništa ne tiče - izbljuvao je Pantić i tako ušao Hrvatima, Bošnjacima i Šiptarima tamo gde Sunce ne sija.

Sinoć je na skupu u Pančevu ponovio da Srbi moraju da mole Hrvate za oproštaj i da se "manemo" Jasenovca!

(VIDEO) PROKLJUČALO OPOZICIONO LUDILO U PANČEVU! Autonomašica otkrila prljave planove Đilasa, Boška i Jeremića, a Milojko Pantić PODIVLJAO OD MRŽNJE I URLAO U DELIRIJUMU!

Da sve bude još gore, iste te reči je pre Pantića izgovorio jedan od najvećih ustaša - Anto Đapić.

Konstantno negovanje Jasenovačkog mita je nešto čemu moramo energično da se suprostavimo.

Ovo je još jedna skandalozna potvrda da Đilas, Obradović i Jeremić svim silama rade protiv Srbije i da veličaju ustaštvo! 

KO JE ANTO ĐAPIĆ

Anto Đapić je hrvatski je političar, saborski zastupnik u više mandata, bivši predsednik HSP-a i bivši osječki gradonačelnik. Poznat je kao jedan od najvećih srbomrzaca koji je više puta izjavljivao da "ako treba da bude ustaša, to će i biti".

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 5 godina

Neka prica sta hoce,niko to ne slusa,podrsku naroda nemaju.

Marina

pre 5 godina

Bože sačuvaj, ja ne znam šta je više sa ovim pojedinim ljudima. Kakav je đavo ušao u njih pa pljuju na svoj rod i sav srpski narod.

Ana

pre 5 godina

Mene ovo nije iznenadilo, Milojko Pantic je pokazao pravo lice

Hana

pre 5 godina

Osudjujem ovakvo ponasanje opozicije.Divljanje i bahato onasanje je za svaku osudu,bas kao i govor mrznje.Zato se mora nesto preduzeti,kako bi se ovakva mrznja zaustavila.Oni misle da ce se docepati fotelje,ukoliko budu sirili mrznju i vredjali neistomisljenike.Gradjani ne zele da zive u nasilnoj Srbiji.Nasilnici nece vladati Srbijom.

Milasin

pre 5 godina

Još jednom su pokazali da ne vole svoju zemlju

Iki

pre 5 godina

Човек који тако говори није,и не може бити,Србин!

Srecica

pre 5 godina

Zbog ovakvih poruka koje šalju gradjanima tokom svojih šetnji ima sve manje ljudi, a oni koji ostaju su prodali obraz, dostojanstvo i otadžbinu za 1200 din.

Vla

pre 5 godina

Mozda je covek I sam ustasa, po govoru vidi se da jeste

Nenad

pre 5 godina

Koji je kurac ovom čoveku. Pa zar je mržnja prema AV vredna toga da se sopstveni narod tako popljuje

dmitar

pre 5 godina

E moj vuče ti si jedna gnjida koja nema ni srama ni stida, ni Milojko nije ništa bolji jer on radi sve po tvojoj volji. Verujte mi doće pravi dani stajaćete od srama po strani jer za sada vi nemate stida đilas vas je dotero do zida. A i ljotić svama je u timu žuti đilas odvas pravi svinju. Svinje jeste dičite se time jer i narod hoće da vas skine. Neće narod da ga svinje vode hoće pesme i više slobode.

Jakov

pre 5 godina

Milojko Pantic je dotakao dno. Dokle ovo ide, da ponizavas zrtve sopstvenog naroda da bi se nekom dodvorio? Sramota!

hag

pre 5 godina

Inforerovci su srbomrsci,a ovaj čovjek je patriota. Informerovci,iako znaju da širenjem dezinformacija,huškanja na druge,izazivanjem mržnje prema drugima,ustvari najviše štete srbima,jer će srbi biti ti koji ispaštaju. Srbi i danas ispaštaju zbog Miloševićevske politike i Tijanićeve škole novinarstva. Infoprmerovci,iako to znaju,ipak rade sve na štetu srba,brinući se samo za vladajuću političku vrhušku i sebe samo......čisti srbomrsci,gori od bilo koga

Ljubo

pre 5 godina

Najvece zlo pravoslavne Srbije je izdajnicki Beograd ,da je vlast srbska vlast ,nebi ovakvi i slicni srali po mojoj veri i naciji,precima i buducnosti.Najveci greh ,da Hram Svetog Save sagradismo u tom gradu izdajnickom .....oprosti nam Boze .

homer

pre 5 godina

Panticu zar te nije sramota te sede kose, idi covece pecaj ribu nemoj da se brukas!

Vera

pre 5 godina

Trebalo bi da se stidi,govori protiv svog naroda.

Marija

pre 5 godina

Da li to zele Srbiju koja ce svima klecati od noge i moliti za oprostaj zato sto smo uopste i Srbi sramota i bruka.

caca

pre 5 godina

Ovo je njihova bruka i sramota!!!!Samo oni koji zele zlo svom narodu i svojoj zemlji mogu tako da pricaju!!!!

Nina

pre 5 godina

Svakim danom sve vise pokazuju da ne vole svoju zemlju!!

petra47

pre 5 godina

A šta Milojko nije rekao istinu - koji deo govora vas muči, vas u Dezinformeru ?

ivica

pre 5 godina

ozbiljno bolestan a oni ga zloupotrebljavaju ,ima toga jos (sergej,miljana...)

milemalivuk

pre 5 godina

U svakoj normalnoj drzavi bi ovakve spodobe bile uhapsene za subverzivno djelovanje jedino u Srbiji moze da laje svako sta hoce i da rusi drzavu sramoti i pravi cirkus od drzave. Ovoj anglosaksonskoj tiraniji i anarhiji treba stati u kraj, zna se kako se vodi kampanja i kako se smjenjuje vlast a ovo sto radi ovaj sljam poput ovog je za zatvor utoliko je njegov prestup veci jer je otpad ljudski javna licnost te stoga mjere drzave prema ovakvoj gamadi bi trebale biti ostrije, jer ovakav smrad vredja sve zrtve koje su stradale za slobodu i suverenost srpske drzave.

Izbori 2024

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto!
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto!

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu! (VIDEO)
Live TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu! (VIDEO)

Vest dana je dolazak kineskog predsednika u Beograd. On će posetiti Francusku, Mađarsku i Srbiju. Zapadnim medijima najinteresantnija je njegova poseta Srbiji. Za osam godina ovo je njegova druga poseta našoj zemlji. Na današnji dan bombardovana je kineska ambasada u Beogradu, tako da ova poseta ima određenu simboliku i nimalo nije slučajno što je baš ovaj dan izabran. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorio je Ibro Ibrahimović, član GO SPS i advokat Pavle Staničić.

07.05.2024

16:29

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija