• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2019

23:14

GDE S BLJUVOTINAMA STADE JEREMIĆ, TU PRODUŽI MILOJKO PANTIĆ! Po nalogu Boška Obradovića traži da Srbi kleče pred Hrvatima, Bošnjacima i Šiptarima!

Politika

GDE S BLJUVOTINAMA STADE JEREMIĆ, TU PRODUŽI MILOJKO PANTIĆ! Po nalogu Boška Obradovića traži da Srbi kleče pred Hrvatima, Bošnjacima i Šiptarima!

Podeli vest

Nakon što je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić u intervjuu za sarajevsku Federalnu Televiziju optuzio Srbiju za ratove devedesetih, satiranju i pljuvanju sopstvene zemlje, pridružio se i bivši sportski komentator Milojko Pantić

Pantić je po nalogu lidera Dveri Boška Obradovića za hrvatske medije izjavio da Srbi moraju da kleknu i mole za oprost zbog onoga sto su radili u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu!

- Nama treba Vili Brant da klekne po Kosovu, Bosni i Hrvatskoj, da se izvini zbog svega što smo im uradili zbog svojih maštarija. A mi imamo predsednika kog se ništa ne tiče - izbljuvao je Pantić i tako ušao Hrvatima, Bošnjacima i Šiptarima tamo gde Sunce ne sija.

Foto: printscreen/dnevno.hr

SINIŠA KOVAČEVIĆ BRUTALNO SPUSTIO ĐILASA I NJEGOVE SATELITE: Vi ste užas, polusvet i politički retardi!

 

(FOTO) RAT ĐILASA I JEREMIĆA?! Vukov čovek opleo: Veselinović gistro izašao iz Saveza za Srbiju, a prisutan na svakoj akciji lidera opozicije




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
smesni ste

pre 5 godina

A ko ce da klekne na grobove mojih roditelja, dedova, baka, brace onih koji su branili Srpske zemlje od Kosovskog boja na ovamo i da se izvini sto su ih devedesetih pobili oni kojima smo zemlju oslobodili i poklonili. Ludi Milojko tebi je alkohol unistio mozak, bolje idi i leci se. Zar je zivot muslimanske, hrvatske ili siptarske majke vredniji od zivota majke majke, zar ono zaklano srpsko dete vredi manje od nekog drugog deteta? Milojko pukao si, Bog neka ti sudi a ja cak necu ni da te kunem jer ni kletve niste vredni ti i tvoji toboznji revolucionari.

Ljubo

pre 5 godina

Beograd ,drzava u drzavi ,gnezdo za propast pravoslavne Srbije ,ubica srbskog seljaka i domacina ,fabrika za proizvodnju kurvestija i izdajnika ,mesto gde se najvece lazi i zlotvori kriju ,smrad na vodi koji zaudara ,ni opozicija ni pozicija ne znaju ni za koga drugog ni za nesto pored da postoji u Srbiji od tog gnezda punog otrova .Jesam nesto slagao ,izmislio ...!?

Dragan

pre 5 godina

Poštovani, Da li je vas vlasnik, što ima zube dva broja veće od normale, prodao sve maline, ili čeka cenu?

englezii

pre 5 godina

Gnjido pokvarena kako te nije sramota ! Kako mozzes da takve nebuloze pises pas ti mater jebo ! Pa preko 500 000 Srba i ostalih koji su ziveli sa njima je proterano iz Tzv demokratske drzave R'vacke ! Budalo ! Moja supruga je bila 'Rvatica ali ne i katolkinja i bila je vise nego mi za odlazak iz svoje kuce u 'Rvackoj za koju smo tri godine ranije potpuno isplatili sve podignute kredite ! Stidi se smradu jedan dabogda ti bog za takve bljuvotine platio ! Znaj sigurno i da hoce bedo ljudska !

Laki

pre 5 godina

milojko prodao si se za ulogu od 2 minuta u žigosani u reketu. koja si ti iskompleksirana budala. prodana duso . ponovo ubiješ sve one poklane srbe u bosni sve pobojene srbe sa kosova, kojima su ti kome bi se ti klanjao i molio za oprostaj, vadili organe. sram te bilo suočimo.

Nenad79

pre 5 godina

Vi iz Informera sad ste provalili da on pljuje po drzavi i gospodinu Vucicu pa pogledaj te njegov kanal na youtube sportska galaksija nesetni video je pljuvnaje po drzavi i Vucicu. Covek ima kanal koji se zove Sportska galaksija a vise se bavi pljuvanjem politike koju vodi Vucic nego sportom tako isto mu se zove i stranica na fejsu !!!

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Pantić je podržavao Aleksandra Vučća, dokazi za to se upornim traženjem na Guglu se mogu pronaći a kada mu Vučić nije dao ni jednu funkciju, Pantić se okrenuo protiv Vučića. Ko želi da sazna kakav je Pantić, na Jutjubu neka pogleda emisiju ,,Veče sa Ivanom Ivanovićem'' u kojoj se Pantić pojavio - pijan. To su gledaoci primetili i u komentarima su na Jutjubu ismevali Pantića i to što je u emisiju došao pijan.

Milan

pre 5 godina

Каква је то трања од човека...ако се може назвати човеком...

gaša

pre 5 godina

Zar Srbi da se izvinjavaju za ono što su komunjare "zasrale" ?

JaPaja

pre 5 godina

Niste ga dobro protumacili. On me za to da se u Ustav Srbije uradi obaveza svakom predsednika da se izvinjava. Sold Sido resila si .....

Petar JVetar

pre 5 godina

Иди Милојко па клекни. Ако будеш добро клечао - отвори уста можда ти дају и награду.

Giša

pre 5 godina

Smradu jedan kako te nije stid.Davogda ti rat u kući bio pakašu jedan.Fuj.

Mate

pre 5 godina

Zanimljivo kako Srbi uvijek pljuju one svoje koji im kresne istinu u lice, a onda naknadno ih dižu u nebesa. Al ajde, nismo ni mi ništa drugačiji, pa je isto. Pa tako Srbi vole Vedranu Rudan, a ne vole Pantića. A Hrvati vole Pantića, a ne vole Rudan. Što znači da su oboje u pravu.

Penzioner

pre 5 godina

Ovu pijanu budalu, proterati iz Srbije !!!! Nek ide da KLECI I MOLI, al' u svoje ime, niko mu ne brani !!! Smrdibuba !!!

Mara

pre 5 godina

Sta je tom coveku? Ne mogu da verujem da toliko mrzi svoju zemlju i svoj narod, tome ne treba nikakav komentar. Kako misle ti ljudi da narod glasa za njih.

Sima

pre 5 godina

Ovaj je bio samnom u KPZ Skela.Svi robijaši su ga ignorisali,a i on se družio sa puno ima.

nikanor

pre 5 godina

Njegov najbolji prijatelj je Goran Milić, hrvatsko-muslimanski špijun.

AMatić

pre 5 godina

Od ovakvih i bog digo ruke, šta govore i koga napadaju bar za sada neznaju ni oni sami. Ako im se klanja i ako hoće da kleče pred nekim naka to urade ali pre toga neka se skupe i napuste ovu poštenu Srbiju koja niti je kom pretila a još manje vodila osvajačke ratove.

Mito

pre 5 godina

Kada Hrvati kleknu za zločine u I SR (Mačva, najveće zločine je uradila zagrebačka jedinica), kada kleknu za II SR (Jasenovac i druge zločine širom NDH i Bosne) i kada kleknu za proterivanje preko 200000 Srba u "oluji", tek tada ćeš Pantiću smeti ovako nešto da pomisliš, ali ne i da izjaviš. Prolupali komentator koji više gleda u bocu, treba samo da objasni sa koliko su ga flaša potkupili za ovakvu izjavu.

Saša

pre 5 godina

Neka kleknu on i Tadic, to je u njihovom fazonu.

Laki

pre 5 godina

budaletina. jadna nam je zemlja u kojoj ovakvi idiot i kome je najveći domet bio "nebo se otvorilo mogu da lupetaju ovakve gadosti i da u pozadini svoje slike postavlja srpsku svetinju. kameleon najobicniji iz ciji usta izlaze ovakve gadosti iskompleksirana budala.

hag

pre 5 godina

Informerovci.....Istina oslobadja :) Pokušajte...... Istina i činjenicu,nisu i ne mogu biti bljuvotina! Bljuvotina,npr.,jeste kada vi na naslovnici prostačite,stavljate neprovjerene informacije,ljude nazivate ustašama a sami ste četnici,šiptarima i sl,prosipate žutilo gore od bilo koje žute štampe....itd itd Ovaj čas poduke je besplatan,za muške infprmerovce,a ženske bi trebale da mi proGooglayu ;)...Je li OK? :)

Mirjan

pre 5 godina

Koliko ja znam Vučić je odneo Klintonu 2 mil $, Vučić je odneo Srebrenici 5 mil eura, Vučić je angažovao Blera za savetnika i platio ga milione eura...Milim da je sramno iz kontesta izvući zaključak i za sve kriviti opoziciju..Osvestite se Srpski narode jer nam stižu stotine hiljada migranata sa kojima Vučić uvećava natalitet Srba (tako je sam izjavio). Kosovo gubimo a na putu smo da izgubim ocelu Srbiju. Pojedinci čuvaju svoje fotelja a naša je zemlja na putu da nestane . Uskoro će biti Srboislamija!

Vlado

pre 5 godina

Pantiću, ako si ti kriv, onda klekni a što se mene tiče, ne moraš ni ustajati! Mi koji nismo krivi i ni na koji način nismo doprineli tom sveopštem haosu u devedesetim NE MORAMO! Samo te pitam, hoće li kleknuti svi oni (TVOJI), koji su nas obične građane, 78 dana i noći bombardovali???!!!

Laki

pre 5 godina

Sta alkohol moze da napravi od covek za litru brlje se prodajes i pljujes nema dalje dotakao si dno

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija