• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

28.02.2019

14:38 >> 14:40

PORUKA IZ RUSIJE ZA ONE NA ZAPADU KOJI SEDE NA UŠIMA: Rešenje Kosova samo na način da odgovara Srbiji i Srbima!

Politika

PORUKA IZ RUSIJE ZA ONE NA ZAPADU KOJI SEDE NA UŠIMA: Rešenje Kosova samo na način da odgovara Srbiji i Srbima!

Podeli vest

Stav Rusije o eventualnom rešenju problema Kosova nije se promenio, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova

Ona je na redovnoj konferenciji za novinare rekla da Rusija podržava rešenje pitanja Kosova koje će odgovarati interesima Srbije i Srba, kao i međunarodno-pravnim dokumentima koji regulišu ovu situaciju, uključujući i Rezoluciju 1244 Saveta bezbednosti UN.

UZBUNA U BIA! DŽIHADISTI ISIS NANIŠANILI BEOGRAD: SA 15 AKCIJA SRPSKA PRESTONICA JE POKORENA... U životu je jedna smrt, neka bude šehidska!

- Mi te dokumente smatramo aktuelnim, jer ih niko nije menjao. Vidimo da Srbija pokušava da reši ovo pitanje, između ostalog i pregovorima. I govorili smo da ćemo podržati rešenje koje odgovara interesima srpskog naroda i Srbije. U tome i jeste ruski stav, i on je konzistentan - istakla je Zaharova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran miljkovic

pre 5 godina

Odavno smo razumeli,da to znaci, sta god da se dogovorite,Rusija priznaje jedino Kosovo u sastavu Republike Srbije,sto nece biti vise nigde i NIKADA.Pa to razume nas Predsednik,zato i kaze, da dogovor nije na vidiku,na kraju ce biti kao u Venecueli ili u Siriji,DALEKO BILO. To samo ne zele da vide NAVODNI analiticari i ovi PRORUSKI urednici,TABLOIDA,koji o visokoj politici pojma NEMAJU.

hag

pre 5 godina

Koga boli qita za stav rusije kada je u pitanju Europa???!!!

Dejan

pre 5 godina

Zar nije rekla da srbija placa toni blera kao savetnika gde vam je to

Niksi

pre 5 godina

Au vucicevicu a onaj deo o Toniju Bleru krijes od naroda? Dzaba ti i tvom klovnu

tadija64ZEMUN

pre 5 godina

HVALA BRACO RUSI,HVALA MARIJA !!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17