• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.03.2019

15:49

(VIDEO) BITANGE JEDNE, ŠTA STE BILI DOK JE ZORAN BIO ŽIV? Nikola Sandulović "razvalio" Đilasa, Jeremića, Tadića i Trifunovića!

Politika

(VIDEO) BITANGE JEDNE, ŠTA STE BILI DOK JE ZORAN BIO ŽIV? Nikola Sandulović "razvalio" Đilasa, Jeremića, Tadića i Trifunovića!

Podeli vest

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović pozvao je lidere Saveza za Srbiju, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, ali i lidere SDS i PSG, Borisa Tadića i Sergeja Trifunovića, na televizijsku debatu. Sandulović im je poručio da će tokom te TV emisije objasniti javnosti ko su oni zapravo...


Pogledajte šta je Sandulović rekao poručio Tadiću, Đilasu, Jeremiću i Trifunoviću:

 

 

(VIDEO) SANDULOVIĆ PORUČIO TADIĆU: Primio si 10.000 dolara od Kondolize Rajs... demantuj me pa da ti zapušim usta!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Peki

pre 5 godina

Kakvi su ovo likovi pa da nam oni vode Srbiju? Nikad...

nezavisan bot

pre 5 godina

A šta je on bio?Ne razumem lika stvarno.

Jeca

pre 5 godina

Ovi pomenuti sto protestvuju zbog svega dobrog sto je ucinjeno za Srbiju treba da se stide sto pominju pokojnog Djindjica da bi sebi podigli rejting.

zeljko

pre 5 godina

Za vreme Djindjica nisu bili niko i nista, klosari.

Dragoslav

pre 5 godina

Ova opozicija će se raspasti brže nego što smo mislili.

Nikola

pre 5 godina

Svako udara na svakog u današnjoj opoziciji.

Dario

pre 5 godina

Voleo bih da gledam tu emisiju. Ovaaj covek mi se svidja :)

mimi

pre 5 godina

zato se oni i bore da dodju ponovo jer je bilo slatko da uzimaju lovu na trange frange,samo im je bilo kratko pa se bore i grebu svim silama,kad nemaju podrsku naroda aj na silu

Daria

pre 5 godina

Pokojni Djindjić ne bi dozvolio da sedi sa lopovima poput Djilasa. Djindjić se borio za svoju zemlju, a ovima iz opozicije nije cilj .

Jelena

pre 5 godina

Na bizaran nacin se promovisu preko tudje smrti i godisnjice.

Milica Milicic

pre 5 godina

Treba im reci sve, ne dozvoliti da sakupljaju poene na imenu Djindjica.

nekko

pre 5 godina

A, sto pizdetina Vucic ne sme da izadje na TV Duel?

Petar

pre 5 godina

Mogu da shvatim i razomem da se svi politicari bore za vlast,i da svako od njih misli da zna najbolje kako treba voditi Srbiju,ali Vuka Jeremica ne razumem zasto je vodio zenu u Njujork da se tamo porodi?Dobro ako je to bio cilj da svako dete koje se rodi u Americi,automatski stece pravo drzavljanstva SAD,sto je razumljivo,ali kako ce objasniti glasacima zasto je njegova zena bila na porodjaju u SAD,a druge porodilje u Srbiji,poradjaju se kod nas u zemlji?Da li porodica Jeremic salje dobar signal buducim majkama koje imaju pravo glasa da glasaju za Vuka Jeremica i njegovu stranku? Nije Vuk Jeremic nas gradjanin na privremenom radu u inostranstvu,pa zivi u inostranstvu vise meseci godisnje i to je razlog da se tamo u SAD porodi,ili familija Jeremic ne veruju nasim lekarima i babicama da su kompetentni da obave porodjaj jedne majke,i pored toga sto su se dugo borili Jeremici da imaju bebu?Naravno neka im je s srecom u puno dobrog zdravlja i srecna buducnost prinove njihovog deteta!

leonida

pre 5 godina

Igrom slučaja Nikolu sam upoznao i pre ,,demokratskih procesa" u Srbiji. Mogu samo reći, bravo Nikola za sve si u pravu i da je ovo što je rekao samo jedan mali deo onog što zna i što će, nadamse mnogo toga reći.

Anita

pre 5 godina

Ova crna cetvorka, tj. cetiri jahaca apokalipse svakim danom pokazuju koje su zlo, jer svakog dana ispliva po neka nova jeziva informacija koja to pokazuje.

Iva

pre 5 godina

Ni Sandulovic nista nije bolji od SzS! Oni su ista bagra!!!

mila

pre 5 godina

BITANGE JEDNE, ŠTA STE BILI DOK JE ZORAN BIO ŽIV?

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Ako nije na Jutjubu, molim Sandulovića ili nekoga ko to umesto njega može da uradi, neka odmah stavi na Jutjub!

koki

pre 5 godina

Potrebno je i bilo da im se neko tako obrati. Konacno da to kaze neko ko nije iz vlasti, da se neko ne bi nasao da kaze kako vlast koristi neciju smrt, sto nikada i nije. Ali djikiju, kvazi glumcu i njima slicnima nista i nije sveto..

Miki

pre 5 godina

Oni samo i misle da grade karijeru na Đinđiću i Oliveru Ivanoviću to je tako bedno!!!!

Queen038

pre 5 godina

Djindjic je bio inteligentan covek, odgovoran i sposoban političar! Ne znam zašto opozicija koristi danas njegovo ime,jer da je živ sigurno ne bi bio u redovima istih!!!!

Milorad

pre 5 godina

Oni su bili lopovi, koji su protivpravno stekli bogatstvo, preko noci a Djindjic se zucno borio protiv njih!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17