• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K. - M. D.

15.03.2019

22:34

DRAMATIČNA PROMENA AMERIČKE POLITIKE! MAJK POMPEO: Ramuš Haradinaj je kriminalac, UMEŠAN U KORUPCIJU I TEŠKE ZLOUPOTREBE!

Politika

DRAMATIČNA PROMENA AMERIČKE POLITIKE! MAJK POMPEO: Ramuš Haradinaj je kriminalac, UMEŠAN U KORUPCIJU I TEŠKE ZLOUPOTREBE!

Podeli vest

Američki državni sekretar Majk Pompeo otvoreno je optužio premijera lažne države Kosovo Ramuša Haradinaja i njegovu takozvanu vladu za korupciju i kriminal!

Pompeo je u Stejt departmentu predstavio godišnji izveštaj o ljudskim pravima u svetu, a u delu koji je posvećen lažnoj državi Kosovo kao ključne probleme naveo je napade na Srbe i visoku korupciju u vrhu vlasti.

- Kosovska vlada je u nekim slučajevima preduzela korake da krivično goni i kazni predstavnike vlasti koji su umešani u zloupotrebe i korupciju u vladi i snagama bezbednosti, ali mnogi smatraju da su oni često ostali nekažnjeni.

Takođe, incidenti i napadi protiv Srba kontinuirano traju. U prvih sedam meseci 2018. godine registrovano je više od 100 incidenata, koji uključuju krađe, oštećivanje imovine Srba i SPC i verbalne napade. Proces povratka raseljenih Srba otežan je zbog bezbednosnih incidenata i nespremnosti lokalnih zajednica da prihvate povratnike", istakao je između ostalog Pompeo u svom izveštaju.

DAČIĆ ISTAKAO: Srbija će braniti Srbe na Kosovu u slučaju napada!

Bivši šef diplomatije Vladislav Jovanović, komentarišući ove navode, ocenjuje da je Pompeov izveštaj oštriji od svih prethodnih.
- Ovo je za nas najpovoljniji izveštaj sa Zapada jer otvoreno gleda na nedostatke i prestupe vlasti na Kosovu i konstantnu ugroženost Srba. Ostaje da vidimo da li ovo dokazuje da su SAD nezadovoljne kosovskim vlastima. Ovo je ohrabrujući momenat u američkoj politici prema Kosovu jer su ružičaste naočare skinute i sada se gleda otvorenim očima - zaključuje Jovanović.


ŠIPTARI SPREMAJU VELIKO ZLO U JUŽNOJ SRPSKOJ POKRAJINI! HARADINAJ NAREDIO: Blokirajte sever Kosova!

Šiptari zloupotrebljavaju poslaničke kartice Srba!

 

Parlament lažne države Kosovo je u više navrata zloupotrebljavao kartice troje poslanika Srpske liste, prikazujući da se nalaze u sali na sednicama iako nisu bili prisutni.
Prištinski mediji prenose i da je ova afera otvorila pitanje da li je nedavno usvojena platforma za pregovore sa Beogradom legalno usvojena. Zloupotrebljene su kartice srpskih poslanika Slavka Simića, Saše Milosavljevića, Jelene Bontić i Srđana Mitrovića.
A. G.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Amerika konačno razume šta se dešava na kiM! I ko vodi kolo i drži u getu Srbe.

Sanja

pre 5 godina

Dobro da su konacno to uvideli! Zlocinac i kriminalac koji treba da odfovara za svoja dela!

Alapaca

pre 5 godina

To je ono sto je vec napisano da je politicka klika na celu sa Haradinajem kriminalizovana grupa laznih politicara, ratnih zlocinaca, kojekakvih profitera sto je Americki drzavni sekretar znao o slucaju Haradinaj i ostalima da su bas takvi kako ih je okarakterisao i opisao na zalost, sada, malo kasnije kada su se tzv Kosovske vlasti otrgle od uticaja Amerike i ostalih pomagaca tzv drzave Kosovo.

Marko

pre 5 godina

Morace da odgovara za sva zlodela koja je pocinio!

Neske

pre 5 godina

Da li je konacno doslo vreme da ratni zlocinac Haradinaj, plati za svoja nedela?

fatima

pre 5 godina

Američki državni sekretar Majk Pompeo optužio je premijera lažne države Kosovo Ramuša Haradinaja za korupciju i kriminal kao i napade na Srbe i korupciju u vrhu vlasti.

maki

pre 5 godina

Pristinska politicka elita su ustvari neosudjeni ratni zlocinci. Njihovo agresivno ponasanje je pocelo da smeta cak i onima koji su ih stvorili i dugo ih podrzavali, SAD. Los je njhov huskacki uticaj na albanski narod. Srbija je spremna da nastavi dijalog, ali dijalog, a ne ucene.

Jelena

pre 5 godina

Hoce li vise Pristina da prestane da se glupira i bude malo realna i normalna?

Ivana

pre 5 godina

Haradinaj ce platiti za sva ucinjena dela protiv zakona

mimi

pre 5 godina

Ramuš Haradinaj je kriminalac, UMEŠAN U KORUPCIJU I TEŠKE ZLOUPOTREBE!

Nk

pre 5 godina

Da vidimo samo da li je ovo farsa ilo stvarno tako misle. Vreme ce pokazati

Mitar Odović

pre 5 godina

Koliko vam je trebalo vremena da to konačno shvatite.

Nikoletka

pre 5 godina

Da li ovo Amerika zadaje poslednji savet Pristini, videcemo.Amerika ima svojih vecih problema od Kosova,a primat koji je imala 90tih nema vise.

Kosovka devojka

pre 5 godina

II sad lepo uhapsiti I kazniti....a ne da sve ostane na izjavama

Milan

pre 5 godina

ZLIKOVAC,KRIMINALAC..TREBA DA JE IZA REŠETAKA

Saradžogla

pre 5 godina

Помпео ће ускоро добити списак Харадинијевих ,,музичких жеља,,! Онда ће амер да напише: -Еееее,бато,за то има тарифа,,? Харадинај: - Не питамо колико? - Толико! ... И тарифа се испуни.А онда креће повећање па опет повећање тарифе за остале ,,музичке жеље,, док албанцима не ,,пукне филм,,?МИ ПЛАЋАМО А НЕМА НАС У УН И ИНТЕРПОЛУ?ПС.Зато препоручајем америма да провере све авио школе ди албанци учу да возе велике авионе?Немо' да после бидне да несам упозорио?

Deda Nole

pre 5 godina

I sta sada kriminalna platforma usvojena laznim srpskim glasovima,ko ce odgovarati zbog toga i zasto EU i ne spominje nelegalno glasanje?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17