• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2019

17:32

GORAN VESIĆ: Maske pale, jasno da je fašista Obradović novi lider opozicije

Politika

GORAN VESIĆ: Maske pale, jasno da je fašista Obradović novi lider opozicije

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je da je pošle sinoćnjeg i današnjeg nasilja koje je počelo upadom “huligana” u zgradu Radio televizije Srbije, koje je predvodio lider Dveri Boško Obradović, jasno da je taj “fašista” postao novi lider srpske opozicije

Vesić je naveo da se u javnosti odavno postavlja pitanje koja ideologija okuplja lidere opozicije, “osim mržnje prema Aleksandru Vučiću”, i dodao da je sada jasno da je to “ideologija fašizma koju vec 15 godina u Srbiji dosledno sprovodi ultradesničarski pokret Dveri”.

- Čovek koji se divi savezniku Adolfa Hitlera srpskom fašisti Dimitriju Ljotiću, čovek koji je uveo govor mržnje i fizičko nasilje u Skupštinu Srbije, čovek koji je optužen za nasilje nad ženama, čovek koji je vođa razbijačkih odreda i napada na LGBT populaciju, čovek koji tuče novinare postao je lider kojeg slede Dragan Ðilas, Zoran Lutovac i Vuk Jeremić - rekao je Vesić u izjavi za javnost.

Kako je istakao, žalosno je što je Obradović postao simbol i predvodnik onih koji se deklarativno zalažu za demokratsko društvo i ulazak Srbije u Evropsku uniju.

Vesić je naveo da u nedostatku ideologije i ideja, jedino što liderima opozicije preostaje je nasilje i trčanje za, kako je ocenio, fašistom Obradovićem koji bi Srbiju da pretvori u koncentracioni logor u skladu sa ideologijom koju zastupa.

- Srbija nikada nije bila fašistička država. To nije u našoj tradiciji, i zato je huliganstvo i nasilje koje predvodi fašista Boško Obradović, a kojeg prate Ðilas, Lutovac i Jeremić osuđeno na propast i zato nema podršku građana - zaključio je Vesić.
 

(VIDEO) OVAKO BOŠKO OBRADOVIĆ POZIVA NA NAPAD NA POLICIJU: Razbij mu staklo, izbaci ga napolje!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kristina

pre 5 godina

Lider zla , mrznje i nereda u svojoj drzavi

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija