• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.03.2019

16:18

MIRKOVIĆ: Jeremić da objasni namere subotnjeg protesta

Politika

MIRKOVIĆ: Jeremić da objasni namere subotnjeg protesta

Podeli vest

Vuk Jeremić pod hitno mora da objasni kakve su namere bile subotnjih takozvanih građanskih protesta i da li je nasilje zapravo bio unapred isplaniran scenario osvajanja RTS-a i rušenja institucija Republike Srbije, saopštio je danas, Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda

- Licemerni Vuk Jeremić tvrdi da RTS nije dobro obezbeđen u subotu uveče kada su huligani, predvođeni Draganom Ðilasom i Boškom Obradovićem, sa motornom testerom, razvalili vrata i nasrnuli, kako na policijske službenike, tako i na novinare i urednike RTS-a. Po njegovom mišljenju trebalo je postaviti vodene topove, hiljade pripadnika policije i upotrebiti silu i suzavce za tzv. mirne građanske proteste iza kojih se zapravo perfidno kriju upravo Ðilas, Jeremić i Obradović - dodaje se u saopštenju.
 

ZA RAZLIKU OD MIŠEVA KAO ŠTO JE JEREMIĆ, JA UVEK STOJIM UZ SVOJE LJUDE! Nebojša Stefanović oštro odgovorio na prozivke lidera SZS!

(VIDEO) NEĆETE BLOKIRATI PUTEVE, NEĆETE LJUDIMA UPADATI U KUĆU I NEĆETE DA TUČETE LJUDE! Vučić odgovorio na pretnje Boška Obradovića i Vuka Jeremića!

Mirković je dodao da smo imali prilike da vidimo da je Jeremić "u jednom trenutku kukavički pobegao sa protesta, a u prvi red sa svojim saborcima iz SzS gurnuo i zloupotrebio decu" da se bore za nasilne ciljeve "jedne parapolitičke organizacije kakav je Savez za Srbiju".

- Građani su imali prilike da vide nasilnike na delu, a država je poslala vrlo jasnu poruku da neće tolerisati nasilje. Ministar Nebojša Stefanović je pokazao mudrost rukovodeći policijom i zahvaljujući njihovoj profesionalnoj i pribranoj reakciji izbegnuti su sukobi većih razmera - ističe se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 5 godina

Niko nema pravo da unistava I rusi imovinu koju je narod vredno sticao godinama!

Miki

pre 5 godina

Svaka cast policiji i ministru Stefanovicu koji su na sve ovo trezveno odreagovali i nisu pali na provokacije...

Marija

pre 5 godina

Jeremić na mnoga pitanja treba da da odgovor, ali on kao kukavica beži od odgovornosti.

Mirko

pre 5 godina

Posto nemaju sta drugo da ponude oni su se okrenuli nasilju

Maja

pre 5 godina

Zloupotreba ljudi od strane Djilasa i Jeremica, Obradovica je toliko ogavna da je gubljenje vremena komentarisati. Odvratno.

Verica

pre 5 godina

Jeremicima propao plan za dolazak na vlast bez izbora.

Iki

pre 5 godina

Колико год планирали,неће им проћи!

caca

pre 5 godina

Jeremic nezna ni gde udara,a kamoli da zna da objasni bahate namere subotnjeg protesta!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17