• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.03.2019

15:31

(VIDEO) NEĆETE BLOKIRATI PUTEVE, NEĆETE LJUDIMA UPADATI U KUĆU I NEĆETE DA TUČETE LJUDE! Vučić odgovorio na pretnje Boška Obradovića i Vuka Jeremića!

Politika

(VIDEO) NEĆETE BLOKIRATI PUTEVE, NEĆETE LJUDIMA UPADATI U KUĆU I NEĆETE DA TUČETE LJUDE! Vučić odgovorio na pretnje Boška Obradovića i Vuka Jeremića!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da država dopušta svaku vrstu protesta, čak i neprijavljene, ali ističe da neće biti izuzeti od zakona svi oni koji budu posegli za protivzakonitim postupcima, poput blokade puteva ili upada u privatne kompanije ili javne ustanove, koje, inače, deo opozicije najavljuje

 

- Država će kažnjavati sve koji to budu činili - rekao je Vučić danas novinarima, povodom najave Boška Obradovića da će, posle javnog servisa, "napasti" Pink, ili blokade saobraćajnica, koje ne isključuje Vuk Jeremić.

- Hoćete da upadate ljudima u kuću? Zamislite da neko od nas kaže "sledeća je neka druga televizija"... Linčovali biste me. Ovde je sada postalo normalno napadati Pink. U nečiji privatni posed da uđete, tučete ljude - jeste li normalni? - upitao je on.

Kada je reč o najavi blokada saobraćajnica Vučić je kazao da će svi oni, koji budu blokirali puteve, odgovarati u skladu sa zakonom.

- Neće više da zlostavljaju običan svet, normalan narod koji hoće da ide na posao, na odmor, u kafanu, da živi normalan život. Na vlast se dolazi izborima, a ne nasiljem. Saobraćajnice da blokiraju neće. Svi koji budu učestvovali u tome, samo da ne kažu da ne znaju, to je protivzakonito, i odgovaraće svi. To neće biti dozvoljeno - kazao je on.

(VIDEO) VUČIĆ: VOLEO BIH DA TI MLADI LJUDI BUDU OSLOBOĐENI - NISU KRIVA TA DECA, NEGO ONI KOJI SU IH ZLOUPOTREBILI DA BI DOŠLI NA VLAST!

Upitao je da li će možda Vuk Jeremić da plati štetu od svojih skupocenih satova, ili Ðilas od 30 sekundi koje je nekada dao RTS-u, mada Ðilas, dodao je, ne voli da daje sopstvene pare, već samo da ih gomila.

- Srbija će dopustiti svaku vrstu protesta, čak neprijavljenog. Neću nikada da bežim od fašista i tajkuna, kao Tadić preko tajnih ulaza. Sve može, i neprijavljeni protesti, možete da probijete ogradu, ali da upadate u privatni posed, javne kompanije, ne možete, da tučete ljude ne možete, da nosite sekire, testere ne možete. To su stvari oko kojih nema igre i država će se ponašati kao država, veoma blago, mnogo blaže nego neke evropske države. Nećemo zabraniti da šetaju po ulicama, kao što Francuska čini - rekao je on i dodao:

- Maltretirate ljude po gradu, zato imate malo pristalica - zaključio je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Muki

pre 5 godina

Nažalost u kuću može upasti bilo koji lopov i ništa mu ne smemo jer nemamo zakon o zaštiti imovine, još lopov ima pravo da me tuži ako bih ga pipnuo samo i ja bi nagrabusio gore nego lopov.

Rajko

pre 5 godina

Ma ko tebe budalo vise pita izasta.Pootpuno si nebitan.

Tasa

pre 5 godina

Srbija je pravna zemlja i nece se dozvoliti nedolicno ponasanje opozicije.

slavisa

pre 5 godina

Gospodo, koliko ja vidim ipak cemo mi koji smo za napredak naseg naroda i nase drzave i koji smo svi srcem i dušom za naseg postovanog Predsednika morati da dodjemo u Beograd i trajno ućutkamo ove fašiste i lopove koji su šaka jada ali bas jada . Jedva čekam taj dan ili noć kad ćemo doći .Ja sam inače rodjen u Obiliću kod Prištine i prosto ne mogu da podnesem ove lopove i prostake koji su se drznuli da idu direktno protiv svog naroda i drzave ,a u istom su stroju sa Haradinajem ,Tacijem ,Veseljijem . Osećam da će taj trenutak veoma brzo doći ....

Bojan

pre 5 godina

Sa ovakvim siledzijama treba samo ostro! Niko nema pravo da maltretira nekog ko razlicito misli!

Biljana Đ

pre 5 godina

Ma kakva blokada kakvi bakrači.Ko to uradi mora da odgovara.

Sanja

pre 5 godina

Nasilje koje promovise opozicija je za svaku osudu

Janko

pre 5 godina

Hoćemo Vučiću, itekako! I kod tebe ćemo doći u kući, i tebe ćemo za uši odvući u Padinsku skelu, zajedno sa tvojim batom, da tamo truneš do kraja svog bednog života! Zapamti!

kralj

pre 5 godina

I ništa nije porušeno....Ili možda ipak jeste???hahaha

perun1

pre 5 godina

Da li Bosko Globus i Vuk Pozderac znaju da gradjani imaju pravo da se brane od nasilja ?

Boki

pre 5 godina

Takve reci su nam i potrebne da znamo na koga se mozemo osloniti, a to je upravo drzava koja stiti svoj narod i zemlju. Nece niko dozvoliti nasilje, ali je i nasilje svojstveno upravo djilasu, jeremicu i obradovicu

Nk

pre 5 godina

Dosta je Srbiji narusavanja ugleda, mira i dostojanstva. Stidi se opozicijo

milan306

pre 5 godina

NEĆEMO TOLERISATI NASILJE I UPADANJE U TUĐE KUĆE

srđan

pre 5 godina

Aleksandar Vučić pomilovao decu koji su bili iskorišćeni od strane tajkuna , lopova koji žele vlast zarad svojih interesa. Ali za buduće neće da dozvoljeni nasilni upadi, blokiranje puteva. Treba stati na put tim stranim plaćenicima

Aaaa

pre 5 godina

Bezbedonost gradjana bila je i bice na visokom nivou

srecko

pre 5 godina

Ovo sto su uradili Djilas ,Vuk i Obradovic na dan pogroma je definitivno pokazalo koliko im je stalo do Srbije i Srba. Sramota me je sto moram da slusam o njima. Treba ih izopstiti iz javnog zivota.

Verica

pre 5 godina

Bosko Obradovic i Vuk Jeremic Raspiruju vatru .

Jela

pre 5 godina

Подводачи, деце, мрзитељи Србије, насилници, рушитељи свега што је српско , лопови и сви они који наносе држави Србији, која је много пропатила, имају само један пут што се тиче саобраћајница, то је једносмерна саобраћајница која води из Србије. Дакле господо спакујте "прње" обзиром да су вам је лова ван Србије и нестаните да вас никад више не видимо! Узимам право да у име српског народа кажем да сте дискредитовани и искомпромитовани политичари који не само да не могу бити политичари Србије него се не могу бавити политиком нигде и никад више!

Mirjana

pre 5 godina

Predsedniče samo prošle godine više od 3000 porodica je ostalo bez krova nad glavom. Izbačeni su nemilosrdno iz svojih kuća ili stanova koje su onda izveršioci prodali ispod svake cene, često svojoj rodbini..To je nasilj G. Predsedniče! Ovaj simboličan protest sa električnom testrom protiv seče hiljade drveća po Beogradu ja nikako one bi nazvala nisilje. Nasilje je sama seče a ne protesti protiv seče!

caca

pre 5 godina

Sa takvima treba samo ostro i hrabro!!!Narod je uz tebe Vucicu!!!

gago

pre 4 godine

Dragi nas Vucicu njima trba idgovoriti istom ili slicnom merom naravno po zakonu."Klin se klinom izbija".

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija