• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

24.03.2019

15:11

(FOTO) PACOLI LIKUJE ZBOG SRPSKIH ŽRTAVA U NATO AGRESIJI: To je NAJSREĆNIJI DAN u mom životu!

Politika

(FOTO) PACOLI LIKUJE ZBOG SRPSKIH ŽRTAVA U NATO AGRESIJI: To je NAJSREĆNIJI DAN u mom životu!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova lažne države Bedžet Pacoli razbesneo je sve svojom objavom na Fejsbuku, i to danas, kada Srbija obeležava godišnjicu strašne NATO agresije

Dok se Srbi sećaju sirena, bombi i klanice koju su Albanci sa svojim zapadnim gospodarima priredili srpskim snagama reda, Pacoli se početka bombardovanja seća kao izuzetno srećnog dana.

"Na današnji datum pre 20 godina, NATO je započeo vazdušne napade protiv srpskih snaga u Jugoslaviji. To je jedan od najsrećnijih dana u mom životu. Zahvalan za život", napisao je Pacoli na svom Fejsbuk nalogu.

 

On je zahvalan za život, a svi civili koji su ginuli i stradali pod NATO bombama ostaju nemi pred ovakvom bahatom provokacijom bivšeg korumpiranog biznismena, a sadašnjeg ministra takozvanog Kosova.

 

(VIDEO) NAMEŠTALJKA U RAČKU BILA POVOD ZA NAPAD NA JUGOSLAVIJU! ČIŽOV: To je bila čista PROVOKACIJA I IZGOVOR za početak bombardovanja

Pacolija bi trebalo podsetiti i na to da nisu samo Srbi ginuli u paklu zločinačkog bombardovanja, već i njegovi sunarodnici, albanski civili koje je NATO zasipao bombama dok bežali od rata. U isto vreme zaboravlja da je NATO je osiromašenim uranijumom zatrovao i albansku decu na Kosmetu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 5 godina

STOKA BEZ REPA !!! Doci ces i ti nared, polako !!! Bog bavi al ne zaboravi !!!

Deda Nole

pre 5 godina

To nisu reci lopova Pacolija to su zlocinacke ideje koje su skovane u Pentagonu,Londonu,Briselu to ne govori covek to govori sotona kome ni albanske zrtve ne znace nista a ne srpske,covek koji se obogatio pljackajuci srpsku imovinu,to je jedna zuta hijena koja samo govori ono sto njeni gospodari zahtevaju od nje-marioneta SAD i NATO!!!

gagi

pre 5 godina

Bježali ste kao pi##ica u Albaniju.Vas uvjek neko mora braniti bjednici bjedni...ali..vidimo se

Predrag

pre 5 godina

I on i svi koji se raduju tuđoj muci. Polako samo vreme i budućnost su nepredvidivi. Zaigraće mečka i kod njihove kuće. A one pizde makedonske uskoro će da se dezintegrišu. Poješće ih šiptari(namerno malo slovo š). Živela Srbija.

srdjanmargulan

pre 5 godina

Šta likuje nad Srpskim žrtvama a svoje žrtve kriju kolo ih dnevno oboli od raka i koliko ih umre. Beda od čoveka. I on je bolestan a da to nezna ali će jednog dana saznati, beda.

Saradžogla

pre 5 godina

Bolnice po Srbiju su pune bolesnika albanaca na lečenju od raka!Onomad je bio snimak gde su puni autobusi mladića albanaca došli u Suboticu da bi pešice pobegli u Mađarsku.Nemaju novaca da plate put ka Evropi.Zato će ako,ne daj bože,umesto tih kosmetskih albanaca ratovati vojska Albanije.Kakav je moral vojske koja NA SILU ide da ratuje u drugu državu?To će vam najbolje objasniti amer koji je ratovao u Vijetnamu!U Vijetnamo su im smrtno stradali 60 hiljada vojnika od kojih trećinu su sami sebe poubijali zbog lošeg bombardovanja i loše topničke kanonade!

Boban

pre 5 godina

Isto to bombardovanje je njih zatrovalo osiromasenim uranijumom na Kosovu... tako da samo neka se raduje...

talalaj

pre 5 godina

Ja zadnje dve godine ne tocim na omv pumpe znajuci cije su a to bi trebalo i vi da uradite , ne pravite im stetu samo ih bojkotujte , da se sam iseli iz Srbije . Zapamtite OMV benz . pumpe je vlasnistvo pacova pacolija .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17