• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/informer.rs

02.04.2019

22:24

ČANAK U EMISIJI PRAVAC TV PINK 3: Protesti na ulicama nisu građanski, oni su ljotićevska priča, najgore aveti prošlosti, vaginalne minijaturice!

Politika

ČANAK U EMISIJI PRAVAC TV PINK 3: Protesti na ulicama nisu građanski, oni su ljotićevska priča, najgore aveti prošlosti, vaginalne minijaturice!

Podeli vest

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, rekao je da je poistovećivanje ulice i parlamenta izuzetno opasno i da je to je stvar na koju on nikada nije pristajao, niti sada pristaje

Čanak je rekao da oni koji misle da će bojkot Skupštine nešto doneti, greše, jer, kako kaže, to im ništa pametno neće doneti.

- Danas kada pogledate sve to, potpuno je jasno da samo principijelna, tačna i jasna politika može da se suprostavi vlasti. Ovi što se promovišu na ulici, nikako mi nisu jasni. Uvek sam bio uz građane, ali iza ovih protesta ne stoje građani, već politička grupacija, a koju čini deset parčića političkih stranaka. I to su sve lideri koji su bili na nekim funkcijama nekada. Tako da dobijamo politički, umesto građanskog protesta. Dobijamo ljotićevsku priču, najgore moguće aveti prošlosti, vaginalne minijaturice - rekao je Čanak.

Čanak je podsetio na to koliko je protesta bilo u prošlosti, i u kojoj su se meri dizali gradovi po Srbiji, pa se ništa nije događalo.

- Tada je bilo važno reći, da ukoliko se još jednom takne narodna volja, u smislu krađe izbora, da će da se dogodi narodni sud, a zna se šta to znači. To znači vešanje na Terazijama. Zbog toga se mora držati parlamenta i držati institucija, a ne da se ide na ulice - rekao je Čanak.

PAKLENI PLAN ĐILASOVACA, BOŠKO ĆE DA BLOKIRA AUTOPUT?! Obradović radikalizuje proteste, želi SUKOBE PO SVAKU CENU?!

 

On je rekao i da ga već 19 godina prozivaju po pitanju vešanja, i istakao da je to sve zbog jednog govora u kojem je rekao i druge važne stvari, ali i to da ukoliko se nastavi po starom, narod, kako je rekao mora uzeti stvari u svoje ruke.

- To je bilo vreme kada su našeg odbornika oteli, bukvalno oteli, i vozili ga po zrenjaninskom ataru dok nije prošla sednica, i tada su ga pustili. To je bilo takvo vreme. Tada se opoziciono delovanje moglo platiti glavom - rekao je Čanak.

Kako kaže, u tom vremenu, kada je imao crvenu tačku na čelu, i kada su na krovovima bili snajperi, bilo je jako bitno osloboditi ljude straha.

- Svako ima pravo da izađe na ulicu i da iznese svoje nezadovoljstvo. Ali, to pravo je ograničeno pravima drugih, a to je ovde suštinsko pitanje. Smatram da medijske kuće nemaju pravo da budu suviše osetljive, ali to ne znači da nemate pravo da normalno funkcionišete u državi koja vam je dala nacionalnu frekvenciju da na njoj emitujete svoj program. Lično mislim da su mnoge televizije u velikoj meri dosta sumnjivoga kvaliteta što se tiče upotrebe društvenog imetka kao što je nacionalna frekvencija, i emituju program vrlo sumnjivog porekla - rekao je Čanak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Parlament je jedina institucija za dijalog političkih predstavnika. Ni mediji ni ulica ne mogu zameniti tu teško stečenu demokratsku tekovinu. Sve drugo kompromituje volju naroda koja se ispoljila na izborima.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17