• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.04.2019

09:41

STEFANOVIĆ O SUTRAŠNJEM OKUPLJANJU OPOZICIJE: Imaju pravo na protest, ALI NE I NASILJE!

Politika

STEFANOVIĆ O SUTRAŠNJEM OKUPLJANJU OPOZICIJE: Imaju pravo na protest, ALI NE I NASILJE!

Podeli vest

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da opozicija ima pravo na protest, ali ne i na nasilje

Stefanović je, gostujući kasno sinoć na jagodinskoj Palma plus televiziji, govoreći o najavljenom sutrašnjem okupljanju dela opozicije u Beogradu, rekako da niko nema pravo d ruši grad.

On je istako da se Vučić i ova vlast bore za nove fabrike, veće plate, penzije, a "opozicija ne nudi ništa, čak ni šarenu lažu".

Stefanović je rekao da ne razume tu, kako je kazao, destruktivnu politiku kojom se samo traži da Vučić preda vlast.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Časlav

pre 5 godina

A kad počnu da ruše hoćeš li da ih napokon pohapsiš. koliko su puta do sada rušili, pretili, napadali a policija ništa. Zato ti kolege štrajkuju glađu nebi li ste se prizvali pameti i pohapsili huliganske siledžije koji maltretiraju nas mirne.

istina

pre 5 godina

Niko nema pravo da ruši grad ali zato Vučić i ostala klika ruše sve normalno u Srbiji! Ruše Ustav na svakom koraku, ruše dostojanstvo normalnih ljudi, ruše domaću privredu, poljoprivredu, sudstvo, zdravstvo, školstvo.... Šta ćemo sa tim?

AS

pre 5 godina

DA PRESTANEŠ DA LUPETAŠ. TI KAO DA ŽIVIŠ U TUNGUZIJI TAKO PRIČAŠ. SVE ŠTO SI REKAO JE KONTRA OD STVARNOSTI.

zlaja

pre 5 godina

Prvo da uzneš terapiju pa onda da pišeš, a ako nemaš terapiju odmah, POD HITNO kod lekara po nju!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija