• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.06.2019

16:20

SKANDAL! BBC pljuje po Putinu i Rusiji, a veliča Đilasa, Obradovića i Jeremića!

Politika

SKANDAL! BBC pljuje po Putinu i Rusiji, a veliča Đilasa, Obradovića i Jeremića!

Podeli vest

Britanski "BBC" pokrenuo je medijsku kampanju u kojoj bez ikakvih argumenata veliča lidere Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, a istovremeno pokušava da preko svog servisa na srpskom jeziku stvori lažnu sliku o Vladimiru Putinu i Rusiji, anketama koje navodno dokazuju da Ruska Federacija i njen predsednik ne pomažu Srbiji?!?


Nakon što je pre dva dana "BBC" objavio vest o Đilasovim, Obradovićevim i Jeremićevim protestima, lažno izveštvajući da se na njima iz nedelje u nedelju pojavljuje na hiljade građana, njihov servis na srpskom jeziku objavljuje ankete u kojima se kao odgovori na pitanja pojavljuju tvrdnje kako Rusija i njen predsednik Vladimir Putin ne pomažu Srbiji.

Foto: printscreen

Tako se u prvoj anketi "BBC" tendenciozno podmeće da ruske kompanije gotovo da ne ulažu svoj kapital u Srbiji, odnosno da su ruska ulaganja iznosila tek 10 odsto od ukupnih stranih investicija.

Foto: printscreen

U drugoj anketi servisa "BBC" na srpskom jeziku, ističe se da Rusija vojno nije prisutna na Kosovu i Metohiji, čime bi u javnosti trebalo stvoriti sliku da ova zemlja i predsednik Putin ne pomažu Srbiji u očuvanju teritorijalnog integriteta.

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 4 godine

Pa šta je tu čudno ili iznenađujuće? Plaća ih isti gazda i svi zajedno duvaju u istu tikvu ... Samo se pitam do kada će da plaćaju ove secikese jer je i njima samima jasno da od njihovog uzimanja vlasti nema ništa.

Vla

pre 4 godine

Sta drugo ocekivati od novina koje mrze srbiju I njen ponosni narod

jovan

pre 4 godine

ko nas je bombardovao najvise od 19 zemala nato i ko e bio najveci zagovornik da se bombarduje srbia od svih jel neko zna??????? Evo odgovora TONI BLER A sad me interesuje ciji je savetnik bio ta isti Toni Bler???????????? E na to pitanje morate svi dati sami odgovor

Doca

pre 4 godine

E kad tako kažu incestoidni, zadrigli, pegavi idioti I ubice onda je baš tako. Nema gore nacije od njih.

grof01

pre 4 godine

he he he Kad žuti informer napiše za nešto-skandal :),znači da je upravo suprotno i odlično i profesionalno odradjeno. Gledajte,čitajte i učite.....

Hunterfish

pre 4 godine

Svi navedeni podaci BBC su tačni, da nam nije razmene sa EU ne bi imali 'leba. A koliko su to po vama rusi uložili? Ni cent više nego što stoji. Na primer, razmena Srbije sa Rusijom je malo veća nego sa Kosovom. Mamu vam podguznu jebem Informerci, crvi podanički gorećete u paklu!

Bane

pre 4 godine

Što ih više hvali BBC, to u Srbiji imaju manje glasova. Englezi zaboravljaju da ih ogromna većina Srba smatra najvećim ološem na kugli zemaljskoj.

Milan

pre 4 godine

Zašto ih onda ne uzmu kod sebe u parlament i nas oslobode smrada?

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Nakon što je pre dva dana "BBC" objavio vest o Đilasovim, Obradovićevim i Jeremićevim protestima, lažno izveštvajući da se na njima iz nedelje u nedelju pojavljuje na hiljade građana... Neka ,,Informer'' fotografijama i tekstom pokaže i dokaže koliko demonstranata je u subotu, 1. juna, bilo u Beogradu i tako onima koji veruju novinarima BBC pokaže da novinari BBC lažu. Ja znam da lažu, znaju i mnogi drugi, ali to treba da znaju i SVI građani Srbije.

joks

pre 4 godine

zar je moguce da djilas,jeremic,obradovic i ostali iz opozicije ne shvacaju da nemoze BBC da ih postavi za vlast,vlast se dobija na izborima i o tome odlucuje narod.morate da shvatite da NIKADA necete doci na vlast jer vas narod nece.prosto receno OGADILI STE SE NARODU.

Slobodan

pre 4 godine

Demantujte ih dobrim tekstom, tipa "S400 do 2022 stiti nebo Srbije, Putin uzima srpski pasos". Mozete vi to, govna sve mogu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17