• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.06.2019

11:40

JOVIČIĆ: Više hiljada građana leve obale Dunava IZRAZILO ZAHVALNOST PREDSEDNIKU VUČIĆU!

Politika

JOVIČIĆ: Više hiljada građana leve obale Dunava IZRAZILO ZAHVALNOST PREDSEDNIKU VUČIĆU!

Podeli vest

Predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić u pisanom saopštenju dostavljenom medijima, u ime građana sa teritorije leve obale Dunava, izrazio je zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na bezrezervnoj podršci koju im je pružio nakon poplava koje su ovom delu opštine Palilula nanele ogromnu štetu

- Dobio sam i svakodnevno dobijam stotine poziva od građana koji žive u Borči, Ovči, Krnjači, Kotežu, Padinskoj skeli i ostalim naseljima na levoj obali. Svi su upućeni predsedniku Vučiću i svi su puni zahvalnosti na njegovoj požrtvovanosti i brizi za ljude koji su veliku štetu pretrpeli u nedavnim poplavama - rekao je Jovičić.

Jovičić je naveo da ga na svakom koraku zaustavljaju ljudi, dolaze, zovu, pišu i svi imaju istu molbu: "Predsedniče, prenesite predsedniku Vučiću da nam je vratio nadu da ćemo dobiti kanalizaciju! Lagali su nas i obećavali više od 30 godina, on je jedini došao ovde medju nas i video u kakvim uslovima živimo. Verujemo mu da će kanalizacija biti izgradjena u rokovima koje je naveo. Verujemo mu da će leva obala dobiti veliki Dom zdravlja u Borči i mnogo nam znači što je naš predsednik javno rekao da nismo slepo crevo"

(FOTO) GRAD OBNAVLJA 300 KUĆA OŠTEĆENIH U POPLAVAMA, ULAŽE SE I 50 MILIONA EVRA U KANALIZACIJU! Saniraju se posledice nevremena na levoj obali Dunava u Beogradu!

Zbog svih ovih poziva i reči zahvalnosti gradjana upućenih predsedniku Vučiću, ja imam obavezu da se kao prvi medju jednakima još jednom i sam zahvalim predsedniku Vučiću što je po ko zna koji put pokazao da je uz svoje gradjane u najtežim trenucima spreman da se na terenu suoči sa najvećim problemima i da rešava probleme koje su njegovi prethodnici pola veka gurali pod tepih.

Na kraju bih dodao da je poseta Aleksandra Vučića poplavljenim naseljima na levoj obali značila mnogo i ljudima koji su na terenu danonoćno i saniraju posledice. Zahvaljujem se i u njihovo ime jer svojom energijom, odlučnošću i hrabrošću predsednik Vučić sve nas je dodatno motivisao u nimalo lakim trenucima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija