• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.07.2019

18:16

(FOTO) NE MOGU DA OPROSTE MAKRONU! Opozicija pala nikad niže! ŽESTOKE UVREDE NA RAČUN FRANCUSKOG PREDSEDNIKA SE NASTAVLJAJU!

Politika

(FOTO) NE MOGU DA OPROSTE MAKRONU! Opozicija pala nikad niže! ŽESTOKE UVREDE NA RAČUN FRANCUSKOG PREDSEDNIKA SE NASTAVLJAJU!

Podeli vest

Nakon posete francuskog predsednika Emanuela Makrona, koji je ispoštovao građane Srbije, obrativši im se na srpskom jeziku zavist u redovima opozicije ne jenjava

Prvo je lider opozicije Dragan Đilas izjavio kako jedan od najznačajnijih državnika Evrope laže, a onda su krenule nove uvrede i neprimerene poruke.

TONU SVE DUBLJE! Jeremićev jurišnik Todorić prostački izvređao predsednika Francuske!

 

Saradnik Vuka Jeremića, Vladimir Todorić se oglasio na Tviteru, napisavši, najpre, kako je Makron babo*ebac, a onda je otišao korak dalje odgovorivši na Tvit Marka Somborca.

Foto: printscreen Tviter

- Više ide ka nekrofiliji mi se čini - napisao je on.

(VIDEO) BEDNO, BEDNIJE, BOŠKO... Obradović molio Makrona da ga primi, a sad ga vređa!

 

Opozicija ne može da preboli to što srpski narod voli predsednika Francuske, ali i činjenicu da ih Makron nije primio na razgovor, iako su za to sami krivi!

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 4 godine

E ovi mučeni probisveti i svetski hoštapleri poludeše što ih Makron ispalio.Pa neće taj Makron da se sa fukarama bakće,na izbore gospodo fukare pa onda vidite šta i kako će te,a dotle,pa puknite od muke,niko vas bre neće.

mihajlo

pre 4 godine

Od Makrona iFrancuske očekujemo zaista jednu svesrdnu pomoć, što privredna ulaganja, što pozitivno rešenje problema Kosova, opozicija stvarno nema obzira, da se ovde rešava nacionalno pitanje Srbije i srpskog naroda na Kosovu.

Ljubiša

pre 4 godine

I,ne daj Bože ovi dodju na vlast,a pljuvali i vredjali Putina,Sidjinpinga,Makrona...i ko zna koga još...šta da očekujemo?Pomoć,bilo kakvu,neki veto u SB.UN.???Samo će im reći ''ima da igrate kao mečka na vašaru,inače ćemo vas podsetiti šta ste i koga vredjali''.''Diplomatski'' potezi ovih gubitnika iz SzS,nema šta.Sad se vidi da im je samo do vlasti i kradje stalo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija