• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2019

09:49

(FOTO) SA BLEDSKOG JEZERA PLJUJE PO SRBIJI! Vuk Jeremić posle Turske i Austrije, nastavio da se bahati u Sloveniji!

Politika

(FOTO) SA BLEDSKOG JEZERA PLJUJE PO SRBIJI! Vuk Jeremić posle Turske i Austrije, nastavio da se bahati u Sloveniji!

Podeli vest

Lider Narodne stranke i Đilasovog Saveza za Srbiju, posle luksuznog letovanja u Turskoj i koncerta Bon Džovija u Autriji, nastavio je da se bahati na Bledskom jezeru, odakle preko društvenih mreža pljuje Srbiju, a za Sloveniju kaže da je raj na zemlji


Dok se njegove malobrojne pristalice iz subote u subotu prže i znoje ispred Terazijske česme, Vuk Jeremić nastavlja da se luksuzira i bahati širom Evrope, usput pljujući srpski narod i Srbiju preko društvenih mreža.

Foto: printscreen instagram

Jeremić sa Bledskog jezera "prljavim Srbima" poručuje kako je Slovenija čista i uređena zemlja.

Usput Jeremić je fotografisao Slovence u bermudama, verovatno razmisljajući da svom koalicionom partneru Bošku Obradoviću kupi jedne, pošto Bosko nakon odlaska na prijem u Ambasadu SAD prati svetske modne trendove.

Foto: printscreen instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 4 godine

Sram ga bilo. ON DA JEBE I KRADE SRBIJU. SRAMOTA JEDNA DEBILNA.

zoki

pre 4 godine

Pa kad mu se svidja neka i ostane tamo u Sloveniji

Marko

pre 4 godine

Novinarima Informera iskreno bih poželeo da odu na Bledsko prekrasno jezero bar za vikend.

Mija

pre 4 godine

Pa Vuk je zaista u pravu. I naša Srbija bi mogla da izgleda lepo i uređeno kao Bledsko jezero samo da se dotični idiot nije rasipnički ponašao dok je obavljao javne funkcije i leteo biznis klasom po svetu radeći protiv interesa te iste Srbije. Bolje mu je da se negde sakrije nego što me svaki put nanovo iznervira pričama šta bi sve moglo. Pa bio si u vlasti, zašto nisi radio? IDIOTE.

SS

pre 4 godine

Samo ga vi pratite i piskarajte,a on uživa li uživa što 90% nacije ne može ni da zamisli već samo da se nervira vašim izveštajima o njegovom uživanju u životu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17