• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.07.2019

20:27

ZAŠTO OPOZICIJA ĆUTI? Dačić: Napad na Vučićevu porodicu ne može biti politička borba, svi treba da se ograde!

Politika

ZAŠTO OPOZICIJA ĆUTI? Dačić: Napad na Vučićevu porodicu ne može biti politička borba, svi treba da se ograde!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kritikovao je danas napade na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, istakvši da to nije ni politika ni politička borba

-Od toga treba da se ograde i pobegnu svi koji žele da se bave politkom - rekao je Dačić u parlamentu.

OVAKO NEŠTO SE U SRBIJI NIKADA NIJE DEŠAVALO! Aleksandar Antić osudio stravične pretnje upućene Vučiću i njegovoj porodici!



Prema njegovim rečima, predstavnici nekih opozicionih stranka trebalo je da se danas ograde od pretnji i sramnih poruka koje su upućene predsedniku i njegovoj porodici.

ODLIČNE VESTI ZA SRBIJU! DAČIĆ: Uskoro ću moći da saopštim ime četrnaeste zemlje koja će povući priznanje Kosova!



-To nije politička borba. Reakcija za to se zna i to je hapšenje - rekao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Treba gospodo da se osude ludaci koji besne i prete svima, pa pošto ih niko ne zaustavlja, e sad su počeli da prete i predsedniku države. Ko udari na decu odmah na robiju. Osudite svi do jednog ovakvo ponašanje, ako ste domaćini i ako ima u vama ljudskosti. Jel' malo što je ubijeni Đinđić? I još uvek se ne zna ko je nalogodavac za ubistvo? A on zadovoljan i bezbedan. Bruka

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17