• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.08.2019

12:55

(VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ INSISTIRAO: Novo povećanje plata brže nego što se mislilo! Ovo su najbolje vesti za građane Srbije!

Politika

(VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ INSISTIRAO: Novo povećanje plata brže nego što se mislilo! Ovo su najbolje vesti za građane Srbije!

Podeli vest

Medicinske sestre će već za 3-4 meseca imati novo povećanje plate, rekao je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar gostujući na TV Pink

Kako je objasnio, sinoć je imao sastanak sa ministrom finansija i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem gde je glavna tema bilo povećanje plata "na čemu insistira predsednik". Povećanje plata medicinskim sestrama je svakako dobra vest za sve građane Srbije.

 - Ono što mogu da kažem, videvši noćas i sinoć koliko se predsednik bori za to, da će sigurno medicinske sestre imati najveće povećanje plate već za par meseci -  rekao je ministar zdravlja.

On je ocenio da zdravstveni radnici u potrazi za boljim uslovima rada i platama odlaze iz Srbije ali ne u meri kojoj se priča.

 - U drugim zemljama se zbog nedostatka kadra zatvaraju odeljenja u bolnicama, eto susedna Hrvatska, a to se kod nas ne dešava jer vodimo odgovornu politiku - rekao je Lončar i dodao da se zdravsteni radnici i vraćaju u Srbiju ali to za mnoge nije vest.

POGLEDAJTE GOSTOVANJE LONČARA NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laza Lazarevic

pre 4 godine

Aj ne lupaj kod zutih mi je bila plata 300 € i sad je 300 € ,naravno da je na Pinku 510 € kad pricas.

Saradžogla

pre 4 godine

Nemoj molim te da nas ZA NEKOLIKO MESECI usrećavaš ,,povećanjem,, primanja?El si ti bio skoro na pijaci Predsedniče mi moj?Ono što beše 40 dinara sada je minimalno 120 dinara?Pa da mi ga povećaš ČETERES % penziju ne bi mi povratio volju da glasam za tebe te?PS.40% povećanja ... Uuuuuuu,bre,pa penzija ima da mi bidne 120 hiljadarki.Može!

Maja

pre 4 godine

Lažeš kao pas, džukelo! Kad odeš iza rešetaka, tako ćemo ti svako par meseci povećavati kaznu za koju godinu. Imaš nekolike robije za sve zasluge. I ti i tvoj batica i Danilo, da ne zaboravimo. A onda i svi ostali...

Nikola

pre 4 godine

Грађанима су важне те вести!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17