• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

08.09.2019

14:43

JOVANOV ODGOVORIO ĐILASU: Nikakve oluje u Srbiji neće biti

Politika

JOVANOV ODGOVORIO ĐILASU: Nikakve oluje u Srbiji neće biti

Podeli vest

Milenko Jovanov,potpredsednik GO SNS poručio je da nikakvih oluja neće biti u Srbiji komentarišući metaforu "Ko ne sluša buru slušaće oluju", koju je danas ponovio lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas

Đilas je tu metaforu upotrebio prethodno u svom autorskom tekstu za Politiku, a upitan da protumači odgovorio je da "kada pada kiša ima oluje i da će se videti da li će pasti neka vlast".

"Nikakvih oluja neće biti. Ni Ðilasovih, ni bilo čijih drugih. Ni u Srbiji, ni bilo gde drugo gde Srbi žive. I to treba da utuve svi ti koji poput Ðilasa sanjaju takve snove", Poručio je Jovanov, a navodi se u saopštenju.

Dodao je i da je Đilas "sve to lepo smislio, njemu milioni, a Srbiji i narodu - oluja".

Kako kaže, Đilas ponovo tera građane da veruju njemu, a ne "zvaničnim izveštajima njegovih kompanija u kojima stoji da su prihodovale 619 miliona evra".

"Da veruju njemu, a ne izveštajima o imovini koje je sam podnosio i u kojima stoji da poseduje imovinu vrednu 25 miliona evra", kazao je Jovanov.

Kaže i da Đilas kad nema šta drugo da kaže pokušava sebe da predstavi kao žrtvu, ali poručuje da mu to neće uspeti i da nikoga neće uplašiti, kao što "neće sprečiti istinu da izađe na videlo i da svaki građanin sazna kako su se neki bogatili dok je Srbija propadala i siromašila".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crna ovca

pre 4 godine

Gde je god aktuelna garnitura koja je na vlasti branila Srbe od 1991 pa do danas tu Srba više nema tako da dečko promeni ploču!!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija